Benim kullandıklarım çok kaliteli değildi. Bıçağın ağzını açarken bir tanesi düzgünleşti bile. Oysa bastırmadan dikkatlice eğeledim. Bilemesi zor bıçaklar için ya zımpara ile açacaksınız. Bazen bu da işkence olabiliyor. Yada Kaya'nın getireceği elmas bileme taşları kullanılacak. Ben en azından bir tane edinmeyi düşünüyorum. Hatta bu taşların kredi kartı büyüklüğünde olanlar ve daha ufaklar var yanınızda taşımak için. 2cm eninde olanlar kılıfa da montaj yapılabilinir. Özellikle s90v M390 gibi çeliklerde bence bir tane edinin derim. Forumda genel olarak DMT bileme taşları beğenilen markalar arasında. Kaya da devamlı kullandığı ve memnun olduğu için ben rahatlıkla istedim bir tane. Eğe sorusuna gelirsek markalı bir eğe de olsa bir ömrü olduğunu unutmamak gerekir. Fakat kaliteli markalarda bağlayıcının yapısından dolayı daha uzun ömürlü kullanılabilinir. Pferd kataloğunda bu eğelerden vardı.
Bu arada fırına bende niyetlendim ama zımpara makinesi biraz daha ağır bastı. Balkonda kullanmayı düşündüğüm için boyutlarından dolayı baya ilgimi çekti. Hatta bende sipariş vermiştim beklemeye aldım. Bıçak çıkarmadan fırını kullanamayacağım nasıl olsa

İkinci tedarik olarak fırından bende istiyorum.