Burada firmanın ismini vermiyeyim , X firmasından size o plaka sacları yüksek fiyatlara alım yaptığınızı gördüğüm için buraya yardımcı olayım dedim.3 katı fiyata malzeme almışsınız .Açıkçası kazıklanmışsınız.5 - 10 TL. oynar da 30 - 40 Euro oynamaz. Ben rahatsız oldum açıkçası...
Firmamızın desteğini ve yaklaşımını anlayan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim.
Ayrıca faydası olur mu bilmiyorum ama kullanılmış daire şerit testerelerimiz 3 mm kalınlığında gelir uçları HSS elmastır. Uçları bir içe ve bir dışa açılı bu ürünleri bıçak yapımında kullanabiliriz derseniz de gönderebilirim. Bedelsiz.
Kolay Gelsin...
merhabalar öncelikle bu forumda herhalde tedarikçilerle bu çelik olayında cok muhatap oldum herhalde forumda en tecrübelisi bendirim. sütten ağzım cok yandı ki arkadaşların bir bölümününde agızı yanmıştır.
öncelikle 2379 veya 2080 nin kg fiyatı zaten üç aşağı beş yukarı bellidir hadden nasıl cıkar yüzey temizliğinin kalitesi içeriğindeki alaşım oranına kadar fiyatı etkileyen faktörler vardır
piyasadaki en pahallı d-2 ve 2080 (yüzeyi taşlanmış malzemeler hariç) BÖHLERİN malzemesidir onlarda plaka bazında fiyat farkı sizindediğiniz gibi 30-40 euro oynamaz enfazla kg de 2-3 euro oynar.
çin malları ile uzuk doğu mallarının fiyatları böhlerin yarı fiyatınadır.
benim anladığım sizin belki bu 30-40 euroluk fiyatı yanlış anladığınız olduğudur ki inşallah öyledir 30-40 euro farkada kimse d-2 veya d-3 almaz alırsada satanada alanada helal olsun derim..
Arkadaşlar birde nacizane tavsiyem satan satıcı malını pazarlar istediği fiyatı verir isteyen alır istemeyen almaz bunun üzerine yorum yapmak bence yersizdir.
ikinci olarak parça halinde birisinden malzeme alıyorsanız onu kg bazında düşünmeyin kg bazında plaka fiyatıdır gidersiniz kamyoneti çekersiniz ve malzemeyi alırsınız toplam 10 dk .
diğer türlü satıcı bu malzemeyi parça halinde size 10-20 cm verse o plakayı daha sonra bizim gibiler hariç kimseye satamaz ve bunları keserken işgücü harcarki bunuda mal bedeliniz üzerine koyar plaka malzeme ile parça malzeme fiyatı bir olmaz aklınızda bulunsun derim.
saygılarımla,