izcilik kampının içeriği de bu kadar dolu mu acaba?
ustam bundan daha farklı içerikleri var mesela ata binme ok atma yüzme tesis yapımı oryantiring vardı ordada tam hatırlamıyorum ben birazcık balık hafızalıyım da kusura bakmayın

bisiklet istasyonu düğüm istasyonu Osmanlıca paintball kano tabi kocaman kamp ateşi ortadayken işte izcilerin eğlenmek için yaptığı tiyatro oyunları söylediği şarkılar felanda var onları pek saymıyorum ama orda da nöbetler var geceleyin ikişer saatlik iki kişi nöbet tutuyor ben hep gönüllü nöbetçi oluyodum liderler deli oluyordu

sabah teftiş var çadırı ve önünü temizleyip düzeltmek lazım yoksa puan kesiliyor fuları ve şapkayı çıkarmak yok yani disiplinli de bir yer ama banyo sıkıntısı var liderler istediği zaman banyo yapıyor izciler sadece havuz istasyonundan sonra çok güzel bir yer ve eğlenceli şahsen benim çocuğum olsa yollarım erkeklerle kızların kamp alanları ayrı bu arada yani aynı ormanın 500 metre ucunda bir yan kamp var diğer ucunda bir yan kamp şeklinde ama ben ordaki izci çocuklara saldırmamak için kendimi zor tutuyordum çünkü hepsi çok artist ve gıcıktı ama atılmadan kampları tamamlamayı başardım

liderler yaptığımız uygunsuz hareketlerde belli başlı cezalar veriyordu lidere hocam denilirse kızıp ceza veriyordu

çok uzattım başka bir sorunuz olursa yanıtlayabildiğim kadar yanıtlarım ustam