...Siz değerli ustalarım eserlerinin arasına giremeyecek kadar hatta eser sayılmayacak kadar bir bıçak...
Alıntı yapılan: Ersin7500 - 11 Kasım 2014, 22:17:22...Siz değerli ustalarım eserlerinin arasına giremeyecek kadar hatta eser sayılmayacak kadar bir bıçak...Ne alakası var? Mis gibi bıçak işte.Elinize sağlık.
Elinize sağlık,tebrik ederim.
elinize sağlık...
bu arkadaş kılıf da ister şimdi
Ellerinize sağlık ersin bey çok güzel olmuş vede sonu korktuğunuz gibi kötü olmamış
abi aynadan mı yapmıştın bu bıçağı mükemmel olmuş hele perdahı zaten bitirdi beni ellerine sağlık çok başarılı olmuş maşallah allah devamını getirtsin
rica ederim abi benim bir katkım yok forumda hatta zararım var gereksiz yere mesaj atıp insanları okumakla meşgul ediyorum ama güzel günler gelecek bakalım inşallah ikincisi de bunun kadar güzel ama ters orantıda meşakkatsiz olur
İkincisi çok güzel olacak, kuşkunuz olmasın.Bunda aceleyle profil çıkarıldığı ve hatalı başlandığı için, yapılması bu kadar çileli oldu. İkincisi her anlamda tatminkâr olacaktır.Şimdiden kolay gelsin.
Alıntı yapılan: devrim - 14 Kasım 2014, 22:16:37rica ederim abi benim bir katkım yok forumda hatta zararım var gereksiz yere mesaj atıp insanları okumakla meşgul ediyorum ama güzel günler gelecek bakalım inşallah ikincisi de bunun kadar güzel ama ters orantıda meşakkatsiz olur Çırak sende bana çektin ama sen daha şanslısın sen güzel bir profil ,kaliteli çelikler ve malzemelerle başladın bu işe.