küflenme derken paslanma mı? eğer bıçaklarınızı mutfakta kullandıktan sonra bir bezle kurulayıp kaldırırsanız paslanmaz küflenmez,bıçaklar kesinlikle bulaşık makinasına atılmamalı ben kendi evimde bile bunu zor kabul ettirebildim,halada bazen atıyorlar,o yüzden mutfak bıçağı yapmıyorum

şimdilik.kısaca paslanmaz diye anılan aslında paslanmaya dirençli olan bıçaklardan alıp kullanabilirsiniz piyasadaki seri üretim yerli bıçaklar işinizi görecektir.fakat özellikle ben bu işe belirli bir miktar bütçe ayırıp menşei çeliği belli ısıl işlemi özel, her kestiğim nesneden zevk alıp mest olmak istiyorum derseniz, bütçenize göre ustalarımızdan birine sipariş verebilirsiniz,özel bir bıçak yaptırıp kullanabilir.veyahut kendiniz bu işe adım atıp bıçak yapmaya başlayabilirsiniz.ama emin olun yaptırmak daha ucuza malolacaktır.

Fatih bey;
bıçaklarımda paslanma var.Elde yıkadığımda kurulama alışkanlığım olamadı benimde.Bulaşık makinasınada koyuyorum haklısınız bu durumda bıçak ne yapsın değil mi

Öncelikle uşak'taki bıçakçılık yapan yerleri bulup oralarda bakayım eğer bulamazsam bir ustamızdan rica edebilirim.Bu işe adım atmaya niyetim yok işi ustalarına bırakmak lazım değil mi