Bıçak Sanatı - Forum

İnternette Satılık Demirci Örs ü Buldum Göz Atın İsterseniz

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
  • Meslek: E- Ticaret
  • Yer: İSTANBUL
Eski antika eşyaları çok sevdiğim için sürekli bu siteyi kontrol ederim o sırada denk geldim ihtiyacı olanlar olabilir gerçi fiyatı bana göre yüksek ama belki birinin işine yarayabilir   ;)

http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/eski-buyuk-demirci-orsu-39719191
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2014, 11:29:36 Gönderen: hkn1907hkn »
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderin değişeceği noktadır. (Hz.Mevlana)

tarpoon

• 4739
bende süreklı takıpteyım  ;)  ancak o boyutta  ve ne olduğu bılınmeyen bır örs için fiyat çok yuksek.
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Hani olmaz ama 100kg bile olsa kilosu 5'e geliyor. Bunun yerine 500 liralık Kanca'nın nesi varsa alınır olur biter.

Bu peddinghaus'ların tipinde bir örs. Kanca'lar da öyle. Bendeki kanca ile karşılaştırınca tabanının yanlarının benimkinden farklı olduğunu görüyorum.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
Kanca örslerinin bilgileri bunlar:

Bunun boyutları ise bunlarmış:
"BOY: 42 cm - EN: 10 cm - YÜKSEKLİK: 19 cm"

buna göre bu olsa olsa 30 kiloluk falandır.
Namık Kemal
Instagram'da ben

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Kanca varken bu kadar para verilmez. Gayet mantıklı.
Okinawian

hkn1907hkn

• 47
    • Online Çiçek Siparişi
  • Meslek: E- Ticaret
  • Yer: İSTANBUL
Hani olmaz ama 100kg bile olsa kilosu 5'e geliyor. Bunun yerine 500 liralık Kanca'nın nesi varsa alınır olur biter.

Bu peddinghaus'ların tipinde bir örs. Kanca'lar da öyle. Bendeki kanca ile karşılaştırınca tabanının yanlarının benimkinden farklı olduğunu görüyorum.

Eylem abi yemin ederim bu konularda meydan larousse gibisin :) keşke yakın olsak da çıraklık yapsam sana :)  Sadece gözüme çarpınca eklemek istedim belki birilerinin işine yarar diye.
Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın Bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderin değişeceği noktadır. (Hz.Mevlana)

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
 O:-) Aman ha, bana fazla güvenmeyin. Forumca olabildiğince bir şeyler öğrenmeye paylaşmaya çalışıyoruz ve ben de katkımı yapmaya çalışıyorum ama demirciliğin, ve diğer ilgimiz olan konuların üstadları, bilginin asıl kaynakları. Bendeki bilgi görgü denizdeki ancak bir damladır.
Namık Kemal
Instagram'da ben