Bıçak Sanatı - Forum

Ulusal - Uluslararası Tedarikçi listesi:

a.yuce

• *
  • 1121
  • Ahmet - Yaş: kırk küsür
  • Meslek: Elektronik
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ulusal - Uluslararası Tedarikçi listesi:
« Yanıtla #60 : 14 Eylül 2014, 19:05:10 »
Artı Zımpara - Pendik İstanbul. Ankara caddesi ile E5 arasında bir yerde.

Stokta hazırda çok kullanılan boylarda çeşitli kumlarda bant zımpara oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam iki üç ayrı kalite zımpara var elinde. Stokta olanları 10 lu paket halinde veriyor. eğer bozulmuş paket var ise o kumdan 2-3 tane de almak bazen mümkün. İsterseniz özel üretim yapıyor ama bir rulodan çıkanların tümünü almanız gerekli. Adetli zımpara kullanan bir tanıdığın tavsiyesi ile bulduğum firma. Diğer bazı aşındırıcılar da var, mop falan.

http://www.artizimpara.com.tr/iletisim.php
Mükemmelliğe eklenecek birşey kalmadığında değil, çıkartılacak birşey kalmadığında erişilir.

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #61 : 15 Nisan 2015, 19:25:36 »
bu arada yurt dışında bir iki site daha buldum şimdi mesajlaşıyoruz nakliyeleri ile ilgili olarak pay palla calışıyorlar bazı malzemeler cok ucuz bazıları cok pahallı kargo 10-14 euro gibi geliyor 1 kg ye kadar şimdilik yurt dışına gidiyorum dönüşte paylaşırım
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

poyrazz74

• 224
  • selçuk çakır
  • Meslek: belediye işçisi
  • Yer: izmir-konak
« Yanıtla #62 : 12 Temmuz 2015, 11:18:18 »
merhaba özgür bey,bende yurtdışından alışveriş yapmak istiyorum bahsettiğiniz sitelerle ilgili gelişme oldumu ? güvenilirmi ..
Akıllılar hep şüphe içindeyken aptallar küstahça kendilerinden emindir.

MURAT BUSHCRAFT

• 757
  • Meslek: inşaat Mühendisi
  • Yer: ANKARA
« Yanıtla #63 : 12 Temmuz 2015, 11:22:47 »
merhaba özgür bey,bende yurtdışından alışveriş yapmak istiyorum bahsettiğiniz sitelerle ilgili gelişme oldumu ? güvenilirmi ..

farketmediniz sanirim ozgur ozdemir ustanin uyeligi sonlanmis durumda.o yuzden cevap vermesini beklemeyin  ;)
TEL: 0532 550 70 68                           FACEBOOK: Murat Bushcraft                                         INSTAGRAM: murat_bushcraft

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #64 : 23 Temmuz 2015, 13:49:26 »
Markus Balbach paslanmaz damascus çelikleri toz ve takım çelikleri ,hertürlü mikarta , kabza malzemesi ,titan,torx vida,pivot için önümüzdeki ay tekrar gönderim yapacağım selamlar ..
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #65 : 08 Ekim 2015, 21:26:38 »
http://store.diesupplies.com/s7-oversize-ground-flat-stock-shock-resistant-tool-steel-super-7-pm-p105.aspx İnternette denk geldi. Hazır lama tedarik ediyorlar. s7 çeliğinin özelliklerini çok anlayamadım. diğerleri bildiğimiz çelikler.

adem42

• 647
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #66 : 08 Ekim 2015, 21:28:14 »
Sonradan aklıma geldi belkide daha önce bahsedilmiş bir şirket olabilir. Konuyu baştan sona bakmadan yayınladım.

Metin KILIÇ

• Çırak
  • 930
  • Meslek: Memur
  • Yer: Muğla - Akyaka
« Yanıtla #67 : 08 Ekim 2015, 22:23:51 »
http://store.diesupplies.com/s7-oversize-ground-flat-stock-shock-resistant-tool-steel-super-7-pm-p105.aspx İnternette denk geldi. Hazır lama tedarik ediyorlar. s7 çeliğinin özelliklerini çok anlayamadım. diğerleri bildiğimiz çelikler.

Fiyatlar çok yüksek. Verdiğiniz linkteki malzemenin eni 1,26 cm. Eni-kalınlığı artırınca fiyatlar uçuyor. Tabi fiyattan bağımsız olarak Türkiye'de bulunmayan bir çeliği tedarik etme yönünde işe yarar bir site.