Eline sağlık ustam.
Dürüstçe eleştirin sırf övmeyin deyip durduğundan bu sefer düşük önemde bir iki yapıcı yorumda da bulunacağım.
Öncelikle bu tarzdaki mantığın bıçağı yontma taş çağı aletiymişçesine yapmak olduğunu diğer arkadaşlara hatırlatarak girizgahı yapayım. E, yontma taş mantığıyla düşününce böyle bir bıçağı obsidyenden yapılmış bir bıçağa benzeteceğimiz aşikar.
Bu hal için namluya baktığımızda iş büyük oranda tamam diyebilirim. Ancak eğer obsidyen fikrinden yürüyeceksek bu eğri yüzeylerin bir cam parçasındaymışçasına parlak olması zaten güzel olan bu namluyu parmak ısırtacak bir doğruluğa götürebilir diye düşünüyorum. Bu da belki tüfek namlularındaki cam boya dedikleri parlak boyayla sağlanabilir. Denemişliğim yok ama obsidyen görünüşünü çok iyi verir düşüncesindeyim.
Sapta ise konforlu bir sap yapıp sonra oyuk eklemek fikrinden ziyade iptidai bir biçimde reçine, deri, keten lifi vs. ile namlunun tutturulduğu ve kırık cam ile biçimlendirilmiş ahşap bir sap ya da mümkünse kemikten yapılıysa şahane olurdu diye düşünüyorum. Şimdi ise biraz looopar desenli elbise çağrışımı yapıyor.
O yüzden sen bunu bana ver. Nasılsa daha şahanesini yaparsın diyorum.