Yanlışım varsa düzeltin lütfen iç bükey pek tercih edilen bir ağız değil galiba. Kalınlıktan dolayı mecbur olduğunuz için mi yaptınız. Serdar kılıç modelinde bu konu geçmişti galiba.
Eline sağlık ustam Alıntı yapılan: arfyldz - 23 Mayıs 2014, 00:35:15Yanlışım varsa düzeltin lütfen iç bükey pek tercih edilen bir ağız değil galiba. Kalınlıktan dolayı mecbur olduğunuz için mi yaptınız. Serdar kılıç modelinde bu konu geçmişti galiba.Aslında darbe görebilecek bir bıçakta kullanmamak en iyisi benim görüşüme göre sadece edc,ustura,mutfak bıçağı belki darbesiz çalışacak bir av bıçağında kullanılmalı dağbayır bıçağı gibi hayatımızı emanet etmek durumda kalınabilecek bir bıçakta kullanılmamalı.
Alıntı yapılan: Osman Kurt - 23 Mayıs 2014, 00:43:21Eline sağlık ustam Aslında darbe görebilecek bir bıçakta kullanmamak en iyisi benim görüşüme göre sadece edc,ustura,mutfak bıçağı belki darbesiz çalışacak bir av bıçağında kullanılmalı dağbayır bıçağı gibi hayatımızı emanet etmek durumda kalınabilecek bir bıçakta kullanılmamalı.İçbükey geniş tekerde açılınca tehlikeyi ayarlaya bilirsin darda zor ben 200 mm tekerde açıyorum usturalar 100 mm de açılıyor
Eline sağlık ustam Aslında darbe görebilecek bir bıçakta kullanmamak en iyisi benim görüşüme göre sadece edc,ustura,mutfak bıçağı belki darbesiz çalışacak bir av bıçağında kullanılmalı dağbayır bıçağı gibi hayatımızı emanet etmek durumda kalınabilecek bir bıçakta kullanılmamalı.
Alıntı yapılan: genç bıçak - 23 Mayıs 2014, 00:59:41Alıntı yapılan: Osman Kurt - 23 Mayıs 2014, 00:43:21Eline sağlık ustam Aslında darbe görebilecek bir bıçakta kullanmamak en iyisi benim görüşüme göre sadece edc,ustura,mutfak bıçağı belki darbesiz çalışacak bir av bıçağında kullanılmalı dağbayır bıçağı gibi hayatımızı emanet etmek durumda kalınabilecek bir bıçakta kullanılmamalı.İçbükey geniş tekerde açılınca tehlikeyi ayarlaya bilirsin darda zor ben 200 mm tekerde açıyorum usturalar 100 mm de açılıyorGeniş bir tekerde sığ bir ağız açılırsa evet düşünülebilir ancak doğada kullanmak için düz bir taşlamalı bir bıçağa ulaşabiliyorsam iç bükeyi düşünmem.