Değerli üyeler, ustalar,
Daha önce başka bir konuda belirttiğim üzere maalesef ekonomik tedbirler dolayısıyle Kydex plakaların hepsini tek başıma getiremeyeceğim. O yüzden en azından sizlerinde faydalanması açısından konuyu burada paylaşıp, bir hafta süre içerisinde ihtiyacı olanlar ile bir alacak listesi çıkarmaya ve bu listeyi aracı firmaya hep beraber vermeye karar verdim.
Kydex plakaları benim ricam üzerine 0,080 ve 0,093 olarak iki farklı kalınlıkta seçenek ile Dekorem firması aracılığı ile getirmeyi düşünüyordum. Firma bugün fiyatı kesinleştirdi, ancak Kydex plakalar bıçak malzemesi sitelerindeki gibi 30x30 cm olarak değil 122x244cm plakalar halinde toptan olarak Türkiye'ye gönderilebiliyor.
10 adet plaka için firmadan;
0,080 kalınlık
Kydex T ürün
1 plaka 1,220x2,440m
10 plaka sipariş için
245,00 usd/plaka + kdv
0,093 kalınlık
Kydex T ürün
1 plaka 1,220x2,440m
10 plaka sipariş için
260,00 usd/plaka + kdv
şeklinde fiyat aldım. Dediğim gibi, ben sarf malzemesi olarak bu 10 plakanın hepsini almak istiyordum. Şimdi bu önümüzdeki dönemde yapacağım işler dolayısıyla mümkün değil. Ancak yine de Kydex plaka alımına ortak olmak isteyen var ise, İstanbul'da Dekorem firmasıyla irtibata geçebilecek bir üyemiz vasıtası ile aramızda ihtiyaca göre para toplayıp siparişi verebiliriz. Örneğin ben bir adet herhangi kalınlıkta plaka için siparişimi vermek istiyorum. Sizler de buradan belirtin. Hatta eğer sizin için de sorun olmazsa, tabancatufek.com adlı siteden de bu malzeme için konu açıp sayı toplayabilir, maliyeti azaltabiliriz.
Saygılar,
TT