Bıçak Sanatı - Forum

makita planya bileme taşı

Rıza

• *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: makita planya bileme taşı
« Yanıtla #40 : 27 Mayıs 2014, 12:29:25 »
Güven hırdavatı ilk aradığımda forumdan bir sürü sipariş gelir, siz mağazaya getirtin ben elden alacağım demiştim. Ama bu kadar talebi beklemiyorlardı belki de.

Girişte sağdaki masada laptopun başında duran kumral genç arkadaş, güven hırdavatın sahibinin oğlu Emrah. Fırsat bulursan muhabbet edebilirsin. hobitutkunlari.com sitesinin kurucusu, bir kısmı yabancı dergilerden tercüme aynı adla bir dergi de çıkartıyorlar. Normalde büyük bir Bosch bayii ler asıl gelirleri de o muhtemelen, ancak hobiciler için bir sürü ıvır zıvır üründe getiriyorlar. Ufak parçalar halinde egzotik ağaçlar, kontraplak, pfeil oyma takımları vs.

Örneğin soldaki camekanın içinde arkansas ve biraz ufakça belçika (coticule ?) bileme taşları var. Belçika taşının fiyatını sormuştum ama hatırlamıyorum. 80tl?
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=5305.msg104882;topicseen#msg104882
Daha önce Aralık ayında gitmiştim.Hobi malzemeleri satan yerlerin artması dileğiyle.

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #41 : 27 Mayıs 2014, 13:44:14 »
Bende sipariş verdim inşallah kalmıştır. >:D
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

karemisola

• 615
  • Yusuf Günenç
  • Yer: Hatay
« Yanıtla #42 : 07 Haziran 2014, 22:35:56 »
Elimde şimdi hiç bileme taşı yok.
Başlangıç olarak en kullanışlı hangi taşı alıyım. Makita taş mı, silisyum karbür mü, ankansas mı, süper ankansas mı?
Şimdi hepsini al diyeceksiniz ama malesef bütçe kısıtlı.  :'(

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #43 : 07 Haziran 2014, 23:44:57 »
Elimde şimdi hiç bileme taşı yok.
Başlangıç olarak en kullanışlı hangi taşı alıyım. Makita taş mı, silisyum karbür mü, ankansas mı, süper ankansas mı?
Şimdi hepsini al diyeceksiniz ama malesef bütçe kısıtlı.  :'(

Süper arkansas derim.
Okinawian

ferroburak

• 539
  • Meslek: Teknik
  • Yer: ankara
« Yanıtla #44 : 03 Ağustos 2014, 00:25:07 »
Bu taşı bende bir ara denemek istiyorum..