Bıçak Sanatı - Forum

Tarihin Arka Odası Japon ve Türk kılıçları canlı yayın yeni program

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
selam arkadaşlar bazılarınız bilir,ama bazılarınız bilmez diye yazıyorum
daha önce bir kaç sene önce yayınlanan tarihin arka odası adlı program 8 saat sürmüştü hatta burada link paylaşıldı,kılıçlar hakkında detaylı bilgiler vardı
bu akşam yine ve yeni bir program daha var canlı yayın,haberi olmayanlar için yazayım dedim,kaçıranlar içinde sonradan link ele geçince paylaşırız  :2up

habertürk 23.15 buakşam

Japon ve Türk kılıçlarını tanıtacak bilgi verecek olan Ercan Şarbat hocadır ;)

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Umarım geçen yayındaki gibi meslek kısmına kılıçcı diye yazmazlar :D  Takipteyim  :2up
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2014, 15:19:05 Gönderen: Osman Kurt »
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
Bilgilendirme çok iyi oldu teşekkürler, iyi seyirler herkese.

Teşekkürler ben de takip edeceğim :)
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
Kılıçcı :D :D :D

yuceldeniz

• *
  • 369
  • LANDSCAPEPHOTOGRAPHER
  • Meslek: İdareci
  • Yer: DENİZLİ
Yok, sadece ninja ustası :)yazdılar, 3 e kadar seyrettim, güzel bir programdı ancak bardakçı teknik konulara girilmesine pek müsaade etmedi, sadece eğlence tadında-show tadında oldu program. Bıçaklardan hiç bahsedilmedi:((
YUCELMORE

merttt9

• 1419
  • Meslek: Tekstil
  • Yer: Bursa
okçulukla,kılıç ayrı bölüm olarak işlenmesi lazım,bu program tamamen okçuluk olmuş

Murat Bardakçı , herkesin konuşmasını bölerek kimsenin cümlesini tamamlamasına izin vermedi ki. Konuklara saygısızlığı ve davranış zevzekliği içindeki sunucu sayesinde sinir bozucu bir program oldu, bir kez daha bu kişiye tahammül edemediğimi anlamış oldum...

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 684
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
Murat Bardakçı , herkesin konuşmasını bölerek kimsenin cümlesini tamamlamasına izin vermedi ki. Konuklara saygısızlığı ve davranış zevzekliği içindeki sunucu sayesinde sinir bozucu bir program oldu, bir kez daha bu kişiye tahammül edemediğimi anlamış oldum...

Kesinlikle aynı fikirdeyim Sefa abi

Oraya insanları birşey anlatıp bilgilendirsin değil kendi keyfine eğlenmek için getirmiş havası vardı,

O karpuz onun kafasında patlasın,orda konusunda gerçekten bilgili bir sürü insan varken o karpuz dedi başka birşey dememedi dengesiz..

Gerçekten hiç anlam veremediğim bir programdı..

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
Inci sözlük onun hakkından gelir.  :)
Okinawian

-HAN-

• 621
  • Orhan Yıldız
  • Meslek: memur
  • Yer: istanbul

+1
Kibri, ilmine galebe çalmış..
Halbuki dolu başak, başını eğer..
"Maksatların anası sabırdır"

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Program bu hali sayesinde daha çok izleniyor ve sıradan vatandaşın tarih dinleyebilme eşiği yavaş yavaş yükseliyor.
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

suf77Taner

• 167
  • Meslek: serbest
  • Yer: bursa
Adam programi timarhaneye hosgeldiniz diye acti....! Elin ingilizi fransizi nem kapti cok degerli bilgiler lakirdilarla karisti ..Sayin Sarbat a firsat verilmedi(hrene kadar japon kulturunu yasatma cabasni tasvip etmesemde Dua etsinler atin gitmedigi yerde oturmuslar yoksa yalmanliya doyarlardi) yinede gundeme gelmesi guzel sabaha karsi uctede olsa..