Bıçak Sanatı - Forum

UFAKLIK

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
Ynt: UFAKLIK
« Yanıtla #40 : 10 Mayıs 2014, 01:04:10 »
          Osman her zaman ki gibi yetişmiş.
         Sefa ustam biz mobilyacıların kullandığı testereler de yumuşar o halde. Doğru mu anlamışım. Aynen eğe de olduğu gibi yumuşatmak mümkün.

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #41 : 10 Mayıs 2014, 01:10:04 »
         Sefa ustam biz mobilyacıların kullandığı testereler de yumuşar o halde. Doğru mu anlamışım. Aynen eğe de olduğu gibi yumuşatmak mümkün.
Abi sizin testereler galiba sadece kesici uç kısmı sert bir malzemeydi tabi Sefa ustam doğrusunu söyler.

Şöyle bir video var : http://www.youtube.com/watch?v=957Help2F50
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #42 : 10 Mayıs 2014, 01:28:20 »
güzel bıçak olmuş. bence tek rahatsız edıcı tarafı bakcak  yada parmak koruma yerıne duşunulen çıkıntı. olmamalıydı demıyorum ama bıraz ufaltılabılınır..
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

« Yanıtla #43 : 10 Mayıs 2014, 01:47:25 »
Valla mobilyacıların kullandığı testerelerin diş kısımlarında karbür malzeme var genellikle ama ana metal nedir hiç bilmiyorum. Bazı ahşap testereleri ck75 ve kendinden dişli onlar olsa olur ama diğerlerinde fikrim yok. Eskimiş bir testereyi denemek lazım.

-HAN-

• 621
  • Orhan Yıldız
  • Meslek: memur
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #44 : 10 Mayıs 2014, 11:52:45 »
güzel bıçak olmuş. bence tek rahatsız edıcı tarafı bakcak  yada parmak koruma yerıne duşunulen çıkıntı. olmamalıydı demıyorum ama bıraz ufaltılabılınır..

Beğeniniz için teşekkürler ustam..   :)
o meşhur çıkıntının da icabına bakacağım müsait bir zamanda.. ;)
"Maksatların anası sabırdır"