Eline sağlık abi balçağı biraz daha şekillendirebilisin
Teşekkür ederim verdik öylece sahibine kendi sevdi. ama olabilirdi tabi
Elinize sağlık. Döner bıçağı havası var. 
Teşekkür ederim.
Ellerinize sağlık güzel bıçak olmuş. Bence genişlik az olunca namluyu çok uzatmamak lazım orantılı olunca daha karizmatik duruyor bıçak.
Çatlaklar için zımparadan çıkan tozları doldu vernik ile ile yoğurup doldurabilirsiniz. Ağaç zamanla renk değiştirirse o toz da aynı rengi alıyor
Evet uzun ama kısaltmaya kıyamadım bu sefer böyle olsun balkalım ne çıkacak derken böyle oldu.Çatlaklarıda japon ile doldurdum elimde macun yapacak malzeme yuntu aslımda zımparadan çıkan tozu doldurdum ama renk tutmadı oda japon yüzünden.
Ellerine sağlık abi. Bir tek balçak bu bıçağa göre büyük gibi geldi bana. Ama kullanılacağı yere ve amaca göre isabet olmuş da diyebiliriz. Pferd eğeden yapılma bir bıçağı bence test etmelisiniz. Pferd eğeden bıçak nasıl olur acaba? Birçok kişinin aklında bu soru vardır eminim.
Salim usta teşekkür ederim bencede biraz sanki büyük ama bir acemi olarak değerlendir daha öğrenecek çok şeyim var, test konusuna gelince sahibi zaten test edecek sonucu görücez bu arada eğe fperd değil yanlış yazdım ama markası şimdi aklıma gelmiyor. fakat daha önce bir tane pferd yapmıştım memlekette bir av meraklısı abime verdim şimdilik memnun yoğun olarak ta kullanıyor şikayet gelmedi ve henüz bileme ihtiyacı duymamış yaz başından beri kıyasıya kullanıyorm dedi sadece 400 zımparaya hafir bir sürtüyorum yeterli geliyor der.
birinci dünya savaşı süngülerine benzemiş güzel
Teşekkür ederim acemi işi bu kaadar.
abi balçağın ortasını tüfek namlusu girecek gibi delebilsen sapa da koyu renk mikarta namluyu da kararttınmı tam kasatura olacakmış
Hiçte fena fikir değil ama iş işten geçti ginede teşekkürler