Bıçak Sanatı - Forum

ATİLLA

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
ATİLLA
« : 25 Nisan 2014, 17:38:36 »
Sahibinin isteği üzerine bıçağımızın ismini ''ATİLLA'' koyduk.

namlu çeliği W1...

Sırt kalınlığı 7 mm.

Wenge sap ve yaprak desenli bronz balçak ile buluştu...

Deri kılıfta hasır deseni çalışması ....



























Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #1 : 25 Nisan 2014, 17:41:43 »
Sahibinin isteiğ üzerine namlu üzerine Osmanlıca  '' SIRTIN YERE GELMESİN '' yazılmıştır.

Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

mehmet dülcek

  • ***
  • 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #2 : 25 Nisan 2014, 17:55:54 »
ustat sana masallah diyorum buaralar cok hızlısın elıne koluna salık :2up

ASK

  • ***
  • 988
  • alicevik 1984
  • Meslek: memur
  • Yer: Balıkesir
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #3 : 25 Nisan 2014, 18:53:54 »
ustam müthiş :2up
Derdi dünya olanın,dünya kadar derdi olur.

Ahmet Arıkan

  • ***
  • 624
  • Ahmet Arıkan(1987)
  • Meslek: Hırdavat-Nalburiye
  • Yer: burdur
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #4 : 25 Nisan 2014, 19:09:16 »
eline sağlık üstadım çok güzel olmuş...

Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #5 : 25 Nisan 2014, 19:31:57 »
Ellerinize sağlık ustam, w1 ve 7 mm nasıl sırtı yere gelsin ki zaten değilmi :2up
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #6 : 25 Nisan 2014, 19:34:15 »
teşekkür ederim,evet haklısın Özgür çok güçlü eline alınca hissediyorsun o duyguyu...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tufan

  • ***
  • 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2014, 19:51:36 »
ATİLLA  müthiş olmuş ellerine sağlık ustam :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Osman Kurt

  • ***
  • 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #8 : 25 Nisan 2014, 19:54:59 »
Eline sağlık ustam  :2up
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #9 : 25 Nisan 2014, 20:32:08 »
Sinan, acayip bir şey olmuş, kılıfa da ayrıca bayıldım. Ellerin dert görmesin  :2up

tatenkof

  • Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • ***
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #10 : 25 Nisan 2014, 21:03:21 »
Sırtın yere gelmesin Ustam ellerine sağlık :)

arfyldz

  • ***
  • 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #11 : 25 Nisan 2014, 21:17:06 »
        Tarzınızı yine koymuş ustalığınızı konuşturmuşsunuz. Elinize sağlık çok güzel olmuş.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #12 : 26 Nisan 2014, 09:20:58 »
teşekkür ederim ustalarım,Sefa ustam kılıflara normalde bu kadar özenmem ilk defa hasır deseni denedim benimde çok hoşuma gitti...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

aliata

  • ***
  • 998
  • Meslek: elk.
  • Yer: ankara
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #13 : 26 Nisan 2014, 11:30:11 »
   Çok güzel çalışma olmuş. :2up :2up :2up

Rıza

  • *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #14 : 26 Nisan 2014, 13:01:48 »
Sinan Ustam.Eline sağlık.Yine çok güzel bıçak çıkmış ortaya. Ustam,  perdahı kaç kumda bırakıyorsun ve namludaki  bu  görüntüyü nasıl veriyorsun? (Soru belki eski konularda geçmiştir.Ama ben denk gelmedim ya da hatırlamıyorum.Bunun için kusuruma bakmayınız)Kılıf için de ayrıca tebrik ederim.

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #15 : 26 Nisan 2014, 13:57:33 »
Ellerine sağlık Sinan ustam. Bıçağa zaten söylenecek söz yok ama kılıf önceki çalışmalara göre daha göz doyurur bir çalışma olmuş. Birbirlerini çok güzel tamamlamışlar. Ellerine sağlık.

vözvölö

  • ***
  • 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #16 : 26 Nisan 2014, 15:40:43 »
Ustam ellerine sağlık. Bu tarz bi çalışmanın müşteriye maliyeti nedir acaba?

emin albayrak

  • *****
  • 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #17 : 26 Nisan 2014, 21:08:26 »
ellerine sağlık ustam, senin detay işçiliklerine baylıyorum zaten. kabzada verdiğin kavisler gerçekten çok başarılı. kılıf ise bu sefer kendisini gerçekten belli edecek derecede güzel ve oturaklı olmuş. benim yakıştıramadığım tek şey, kabzada kullandığın o siyah ip. onu güzel bir paracord ile değiştir be ustam. bu nadide çalışmaya o hiç olmamış... ellerin dert görmesin  :2up
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

-HAN-

  • ***
  • 621
  • Orhan Yıldız
  • Meslek: memur
  • Yer: istanbul
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #18 : 26 Nisan 2014, 21:46:51 »
Yaplan ayrı bir sanat eseri, fotoğraflar ayrı bir sanat eseri.. Ellerin dert görmesin be ustam.. :2up :2up
"Maksatların anası sabırdır"

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ATİLLA
« Yanıtla #19 : 27 Nisan 2014, 11:32:54 »
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ...

namlu 80 kumda bırakıldı üzerine asit ve yağ ile yüzey temizliği yapıldı...

Emin ustam ikimizde aynı gözden bakıyoruz.  ;) kılıfa ilk defa bu kadar özendim ...

saptaki ip değil siyah deri örgü ip tamamen müşterinin isteği üzerine yapıldı...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...