rica ederim salım abim.. gercekten verılen emeklerı hak eden bi bicak olmus elıne saglık bende işlerın yogunlugundan atölyeye pek inemiyorum bi fırsat bulursam bitiricem
Alıntı yapılan: Özgür Burak - 23 Nisan 2014, 17:10:19Salim abim ellerin dert görmesin iki gündür giremiyordum foruma şimdi girdim ve aman Allahım bu güzellik nedir dedim gerçekten herşeyiyle çok güzel bir bıçak olmuş Teşekkürler kardeşim Yeni sahibi de eline aldığında beğenir umarım.
Salim abim ellerin dert görmesin iki gündür giremiyordum foruma şimdi girdim ve aman Allahım bu güzellik nedir dedim gerçekten herşeyiyle çok güzel bir bıçak olmuş
Alıntı yapılan: Salim Türk - 23 Nisan 2014, 17:41:17Alıntı yapılan: Özgür Burak - 23 Nisan 2014, 17:10:19Salim abim ellerin dert görmesin iki gündür giremiyordum foruma şimdi girdim ve aman Allahım bu güzellik nedir dedim gerçekten herşeyiyle çok güzel bir bıçak olmuş Teşekkürler kardeşim Yeni sahibi de eline aldığında beğenir umarım.Farz-ı misal bana çıksaydı abi ben buna layık değilim der der geri yollardım abi o konuda hiç sıkıntı yok abi keşke bana çıksaydı denilir bu bıçağa anca, saygılarımla abi
Maalesef çıkan sonuçtan %100 memnun değilim. Gerçi yaptığım tüm işlerde böyle bir durum var. Daha iyi işler yaparım inşallah ama böyle bir olasılıkta yakın zamanda görünmüyor galiba.
Ellerine emeğine sağlık Salim kardeşim, her zamanki gibi çok temiz bir iş olmuş Bu bahsettiğin tableti nereden bulabiliriz ?