Bıçak Sanatı - Forum

Serdar kılıç modeli

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: Serdar kılıç modeli
« Yanıtla #20 : 22 Nisan 2014, 09:25:55 »
Yukarda ismi geçen Buscraft modelini düşünün av için bence de ideal.
forumda bu işi yapacak çok ustamız ve yaptığı örnek işler bulunmaktadır, istediğiniz modeli inceleyip hangi ustaya yaptıracağınıza karar verin.

Bana sorarsanız diğer ustalarıma da haksızlık yapmak istemem ama Buscraft modelinde BLACK08 nickli Bülent ustayı tek geçerim, yapmış olduğu bıçakları incelemenizi tavsiye ederim.  ^-^
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #21 : 22 Nisan 2014, 11:29:40 »
Benim de bu sitede Bushcraft ve scandi ağız denince ilk aklıma Bülent usta gelir BLACK08. Bir konuşup fikir sahibi olmanızda fayda var derim ;)
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

gokhan.kaptan86

• *
  • 11
  • Meslek: ogrenci
  • Yer: adana
« Yanıtla #22 : 22 Nisan 2014, 21:07:54 »
black08 in yaptıgı bütün calişmalara ulaşabileceim link varmı arkadaşlar birkaç calısmasını gördüm güzelde örnek seçemedim daha fazlası varmı acaba nerde yaşıyor bu usta ben adanaday ım

vözvölö

• 395
  • Onur Arkut
  • Meslek: esnaf
  • Yer: bolu gerede
« Yanıtla #23 : 22 Nisan 2014, 23:04:26 »
dogru diyorsun hocamda bıçak yapma becerisini bırak bileme bile yapmadım hiç o yüzden omur boyu garantili bir firma seçmek istedim asıl alacagım bıçak ka-bar veya buck idi ama daha sonra bileme vs derken yerli malı alayim dedim yoksa favorim ka-bar. Ha bu arada havalı tüfek olarak elimde mod125 var cok deli birsey xD
Biri Mod125 mi dedi?? Bayılırım..
Bende de Walther Hunter edition var. (Hatsan firmasının alman walther firması için fason ürettiği mod 125le aynı karakterde ama kullanılan malzeme kalitesi bakımından mod125ten bir sınıf daha üst bir makina.)
bu tüfeklerin tek dezavantajı ağır olmaları. ama atışa başladımı ağırlığını falan unutturuyor insana. hele de gamo match mermi kullanıyorsan. nişan almaya gerek yok hedefe doğru çevir sık kendisi vuruyo zaten.  8) ;D (hedef dediysem pet şişe falan.. canlı hedef değil. hayvan vurmaya karşıyım..)