Bıçak Sanatı - Forum

Bıçak yapmak istiyorum ilk adım ne olmalı forumda baktım fakat net cevap bulamdm

alper10n

• *
  • 18
  • Meslek: marangoz
  • Yer: biga
Hoşbulduk büyük bıçak derken bu kurban bıçağı olabilirmi mesela ve bir de kabzeyi nasıl çıkartıcaz ?

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
mesleğiniz gerçekten marangozluk mu? ya da marangozluk gerçekten mesleğiniz mi?
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

alper10n

• *
  • 18
Yok hayır dedem marangoz birlikte giriş yaptık siteye eski marangoz kendisi

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

alper10n

• *
  • 18

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
Hoşbulduk büyük bıçak derken bu kurban bıçağı olabilirmi mesela ve bir de kabzeyi nasıl çıkartıcaz ?
bende büyük bir bıçağı kullanarak başlamıştım

Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

alper10n

• *
  • 18
Voov :)  eğe seti var internette onlardanmı alayım veya bir tane büyük mü alayım dedem de vardır eğe belki sorarım bi

ozguryelaldi

• 115
  • Meslek: Subay
  • Yer: TSK
Genç arkadaşım heyecanını ve hevesini anlıyor ve saygı duyuyorum. Ancak en azından soru sorabilecek kadar da olsa konu hakkında bilgi edinerek sorularını sormanı öneririm. Lütfen konu hakkındaki hevesini kırma heyecanını düşürme. İnsan istedikten ve azmettikten sonra her şeyi başarabilir. Bence çok aceleci olma, konuları bolca oku, çelik tiplerinden üretim tekniklerine, el aletlerinin tedariğinden onların kullanımına kadar herşeyi oku. Sonra da sorduğun soruları tekrar bir değerlendir. Eminim gelecekte çok güzel işler çıkartırsın.

alper10n

• *
  • 18

Muhammed

• *
  • 20
  • Yer: Samsun
Bende yeni başladım :) Bir iki kişi forumu incele tavsiyesinde bulununva uzatmadım hiç tüm konulara baktım neredeyse :) gerekli malzemeleri çıkardım ocak yapımını gördüm :) Dün tuğlaları aldım bugün ocak kurarım artık :)