Bıçak Sanatı - Forum

ALPAR

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
ALPAR
« : 19 Nisan 2014, 19:47:45 »
EDC'lere devam :)













Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

tufan

  • ***
  • 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #1 : 19 Nisan 2014, 20:51:49 »
Bravo sinan ustam :2up :2up :2up
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2014, 23:07:02 »
Ellerine sağlık ustam. Bu türde yaptığın bu ve bir önceki çok hoşuma gitti. Bu deri kılıf yapımında da kullanılır gibime geliyor.

Rıza

  • *
  • 562
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: İstanbul-Pendik
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #3 : 19 Nisan 2014, 23:34:55 »
Eline sağlık ustam.Çok güzel bir çalışma.

ersenanahtar

  • ***
  • 1362
  • SİNAN ERŞEN
    • BIÇAKLARIMIZ...
  • Meslek: anahtar&bıçakçılık
  • Yer: bandırma/balıkesir
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #4 : 20 Nisan 2014, 11:53:06 »
teşekkür ederim evet güzel bir tespit Salim ustam falçata için uygun...
Keskin bıçak olmak için, çok çekiç yemek gerekir...

Kaya

  • ***
  • 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #5 : 20 Nisan 2014, 12:27:30 »
Sinan  çok güzel  kök cevizde harika olmuş
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

-HAN-

  • ***
  • 621
  • Orhan Yıldız
  • Meslek: memur
  • Yer: istanbul
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #6 : 20 Nisan 2014, 21:59:36 »
Her zamanki gibi muhteşem ustam.. Ellerine, emeğine sağlık..  :2up :2up
"Maksatların anası sabırdır"

RSM57

  • ***
  • 2640
  • 0532 375 01 99
  • Meslek: Sıcak Dövme
  • Yer: Eyüp/İstanbul
Ynt: ALPAR
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2014, 08:36:28 »
Süüüpeeeer  :2up :2up