Bıçak Sanatı - Forum

İLK D2 DENEMEM

Salim Türk

  • *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: İLK D2 DENEMEM
« Yanıtla #20 : 20 Mart 2014, 20:21:08 »
Şimdi yontma yapmak ve yemek işleri için aynı bıçak kullanılır ama en güzeli bunlar için ayrı bıçaklar kullanmak diye düşünüyorum. Yontma işleri için scandi ağız yapısında karbon çeliği ile yapılmış bir bıçak çok güzel iş görür. Aynı bıçağı paslanır olma durumundan dolayı yiyeceklerde kullanmak istemeyebilirsiniz. D2, 440C, M390 gibi 3.5mm kalınlığında bir çelik ile yapılmış bir bıçakla da istediğiniz işlerin tümünü yapabilirsiniz.

legolas

  • ***
  • 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: İLK D2 DENEMEM
« Yanıtla #21 : 20 Mart 2014, 23:06:17 »
Fatih Bey maşallah ellerinize sağlık çok hızlı bir şekilde işe başladınız, hızınıza yetişemedik  :2up, bitmiş halini de görmek isterim bu gidişle onu da çok kısa bir süre de göreceğe benziyoruz.  ^-^
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)