Bıçak Sanatı - Forum

18 Mart Çanakkale Zaferimiz!!!

Sentinel

• **
  • 98
  • Carpe Diem!...
    • Hobisilah
  • Meslek: Cad/Cam Designer
  • Yer: İstanbul
18 Mart Çanakkale Zaferimiz!!!
« : 18 Mart 2014, 11:33:41 »
Çanakkale savaşı, 18 Mart 1915 - 9 Ocak 1916 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

18 Mart 1915 de başlayan ilk saldırı 9 ocak 1916 tarihinde karşı donanmanın ülkeyi tamamen terk etmesi ile son bulmuştur.

Vatan savunmasında destan  yazan tüm şehitlerimize, görevlerini eksiksiz yerine getiren tüm komutanlara, varını yoğunu ortaya koyan fedakar insanlara ve  ulu önder  Atatürk e Allah tan rahmet dilerim.

Saygılarımla.
Yürekten çeliğe geçen hayata merhaba...

legolas

• 1067
  • Gökhan
  • Meslek: Öğretmen
  • Yer: Balıkesir
Ynt: 18 Mart Çanakkale Zaferimiz!!!
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2014, 11:59:06 »
Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum Allah bir daha böyle bir savaş yaşatmasın, düşmanlarımız bir daha bu topraklara saldıracak gücü kendinde bulamasın. Allahu Teala bizi Vatansız ve Topraksız bırakmasın, İnşaallah T.C. her daim birlik ve beraberlik içinde tek vatan ve tek bayrak altında tek vücut olur.  :2up :2up :2up
"Bir delil ile 40 alimi yendim ama 40 delil ile bir cahili yenemedim." (İmam Şafi)

Sentinel

• **
  • 98
  • Carpe Diem!...
    • Hobisilah
  • Meslek: Cad/Cam Designer
« Yanıtla #2 : 18 Mart 2014, 12:15:39 »
Yürekten çeliğe geçen hayata merhaba...

tufan

• 1180
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: kırklareli/ lüleburgaz
« Yanıtla #3 : 18 Mart 2014, 12:32:15 »
Tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyorum Allah bir daha böyle bir savaş yaşatmasın, düşmanlarımız bir daha bu topraklara saldıracak gücü kendinde bulamasın. Allahu Teala bizi Vatansız ve Topraksız bırakmasın, İnşaallah T.C. her daim birlik ve beraberlik içinde tek vatan ve tek bayrak altında tek vücut olur.  :2up :2up :2up
Tüm yazdıklarına katılıyorum.İnşallah atalarımızın bizden dolayı kemikleri sızlamıyordur.
Eğer bir örs isen kendini sabit tut,eğer bir çekiç isen zamanında vur. ( G.Herbert)

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #4 : 18 Mart 2014, 12:41:40 »
Çanakkale Zaferimizin 99. yılında Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ve tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum.Geri dönmeyi asla düşünmediler,bu vatanın kurtarılması için canlarını feda ettiler ve bu vatanı bizlere emanet ettiler.Ruhları şad olsun ,mekanları cennet olsun..
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #5 : 18 Mart 2014, 13:15:31 »
Bende tüm yazılanlara katılarak diyorum ki; tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, Allah onlardan razı olsun. 

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
« Yanıtla #6 : 18 Mart 2014, 14:05:13 »
Mekanları cennet, ruhları şad olsun.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #7 : 18 Mart 2014, 14:36:20 »
Çanakkale ruhunun bu topraklarda ebediyen devam etmesi duasıyla...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

« Yanıtla #8 : 18 Mart 2014, 18:18:26 »
Vatan topraklarını savunurken toprağa düşen tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz...

suf77Taner

• 167
  • Meslek: serbest
  • Yer: bursa
« Yanıtla #9 : 18 Mart 2014, 19:25:25 »
Şehitlerimizin ruhları şad olsun Allah cc onlardan razı olsun o imanı,inancı bizede nasip etsin.Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber sana ağuşunu açmış duruyor peygamber.

mehmet turan

• *
  • 445
  • Meslek: kimya
  • Yer: istanbul Pendik
« Yanıtla #10 : 18 Mart 2014, 19:58:02 »
Bütün Şehitlerimizden Allah razı olsun .Mekanları cennet olsun.
Zevkleri bıçak gibi kesen ölümü sıkça anın.

arfyldz

• 790
  • Meslek: mobilya
  • Yer: antalya
« Yanıtla #11 : 18 Mart 2014, 20:40:05 »
              Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu yaşadığımız karmaşık günlerde onların birliğini vatan severliğini birbirlerine olan saygı ve sevgilerini kardeşliklerini dünya döndükçe bu vatanda hep beraber kardeşçe onların emanetine gerektiği gibi bize yakıştığı gibi yaşamak dileğiyle. Ruhları şad olsun.

Mehmet GENÇ

• 2368
  • Mehmet GENÇ-1969
    • gencbicak
  • Meslek: Bıçak imalatı-Makine Teknikeri 0 536 215 93 26
  • Yer: Giresun Merkez
« Yanıtla #12 : 19 Mart 2014, 00:23:50 »
Çanakkale savaşı bu aziz milletin vatanı için neler yapabileceğinin bir örneğidir.Her karışından şuheda fışkıran bu topraklar kolay alınmadı.Allah bu millete birdaha böyle bir savaşa girmek zorunda bırakmasın
''Keskin Bıçak Ençok Sahibini Keser''

« Yanıtla #13 : 19 Mart 2014, 00:42:22 »
Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, onlar ki bizler için bu vatan uğrunda canlarını vermiş olan kişilerdir, onlar ki şu an bu toprakların üzerinde yaşama sebebimizdir. Allah hepsinden razı olsun, bizler için yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacak ve onları sonsuza dek saygıyla anacağız huzur içinde yatın..
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®