Serkan illa güzel bir şey olsun diyorsan Leinen veya Brockhaus Heuer önerebilirim ama emin ol Kanca'da en az onlar kadar kaliteli ve masif tezgah için küçük tablali 60X60 gibi bir şey işini fazlasiyla görecek daha büyük bir tezgah atölyende gereksiz dağinikliğa sebeb olacaktir tezgahıni profil yaparsan mutlaka ayaklarinin altina plate yaptirmayi unutma sesi emmesi acisindan kaucuk ,kum dolu teneke ,veya kurşun döküp sabitlemek faydali oluyor ben boy için ideal yüksekliği dirseğimin yüksekliği olarak tespit ettim dahada yüksekkullandiğim olmuştur herhalde göz bozukluğumdan daha konforlu oluyor .tablayi minimum 40 mm olarak alman ve tezgahla arasina kauçuk koyman tavsiyemdir takimlarini koymak için ayriyeten tekerlekli bir atolye arabasi alir veya yaptirirsin böylece tezgahinin üstünde dağiniklik olmaz tamamen işe konsantre olabilirsin ... 
Türk malı olduğu için Kanca markasını seçicem sanırım ama şöyle 125 lik bir mengene olsun diyorum , değişik renklerde modellerde Kanca mengeneler var , acaba hangisi olmalı , değişik renkler farklı özelliklermi içeriyor acaba ?
Atölyeyi kurucağım odanın fotoğraflarını çekip paylaşacağım birde krokisini çıkarıcağım becerebilirsem , oradaki bir duvara göre masa yapmayı düşünüyorum belki farklı fikirler alabilirim sizlerden. Mesela ayakların altına plate (ne olduğunu tam anlıyamadım ama) yaptırma fikri bence çok iyi , 40mm lik playwoot varmı acaba bilmiyorum . Tekerlekli atölye arabası mantıklı onuda yazıyorum bir tarafa

Masanın karşı duvarına aletleri asabileceğim bir düzenek yapmak istiyorum onla ilgili fikirlerede açığım.
Birde ışıklandırmada önemli bence , o konudada yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.