Herkese selamlarımı ve saygılarımı sunarak konuya başlayayım, biraz şans eseri olaraktan tanıştığım Necmi Ustama buradan saygı ve selamlarımı yolluyorum; onun bu yazıyı ve forumu her ne kadar görmeyeceğini bilsem de çünkü internet ile arası sanırsam pek yok

Necmi Ustamla tanışalı henüz 2-3 gün oldu ya da olmadı, çarşıda vaketa deri arayıp tararken en son kendisine denk geldim varmı dedim al işte orada var dedi, biraz aksi gibi Ustam ama çok cana yakın aslında

her ne ise aldık derken çok sağolsun bu birkaç gün içerisinde bıçaklarımı kılıflandırdık. %90 Necmi Ustam yaptı kılıfları, ben sadece evde birkaç küçük şeyi düzelttim okadar, kendisiyle çok samimi bir arkadaşlık da kurduk eksik olmasın, bu gün ustamın elini öpüp son bıçağımı teslim aldım resimleri de sizlerle paylaşmak isterim. Birkaç eksik yanı var ama olsun Necmi Ustamın zamanı kısıtlı olduğu için biraz aceleye geldi ona rağmen böyle güzellikler çıkardı ortaya herkese saygılarımla.
Kiridashi Sertaç kardeşimin eseridir, çok sağolsun bana güzel jestler yaptı beni çok mutlu etti, bu gün de kılıfına kavuştu ve artık hep yanımda olucak kendisi

Kendisine her şey için buradan ayrı ayrı teşekkür ederim, ellerin dert görmesin dostum