Yani Bülent usta,kök ceviz daha güzel bi renk verebiliyor diye biliyordum. Bunda Renk biraz donuk kalmış ve arkadaki renk bozukluğu biraz gözümü tırmaladı. Yanlış anlamayın bıçak çok güzel olmuş. Ben sadece ahşaba aşık olduğum için biraz mükemmelliyetçiyim 
Kabza renkleri çok daha muhteşem ama malum fotoğraf ışık demek..
Yaklaşık bir sene kadar önce eve hırsız girdi ve benim için çok kıymetli olan fotoğraf makinem çalındı,yerine koymak için ciddi bütçe ayırmam lazım,bir kere DSLR makineye alışınca başka hiçbir şey fotoğraf çekmek için keyif vermiyor,
Yeni makine almam lazım ama oda şimdilik mümkün görünmüyor,mecburi cepten ile çekime devam ..
Fotoğraf çeken ortalama birisiyim ama öyle görünüyor ki fotoğraftaki ışık ve arka fon renklerinden ötürü kök cevizin rengi böyle çıkmıştır, yani görüntünün yanıltıcılığını yaşıyorsunuz sanırım 
Aynen Sefa abi,
cep tel ile ancak bu kadar oluyor saçma sapan renkler

Harika bir bıçak olmuş özellikle kabza nefiss.
Fotoğraf çekimi iyi olsa bıçak kendini daha iyi gösterebilecektir diye düşünüyorum .
Dilerseniz İstanbul bahçelievlere yabınsanız bıçağı bana ulaştırırsanınız ışık çadırında fotoğraflamak isterim .
Benim kendi bıçaklarımı fotoğrafladığım örnekler
https://www.facebook.com/profile.php?id=531988969&sk=photos&collection_token=531988969%3A2305272732%3A69&set=a.10152283887928970.1073741849.531988969&type=3
Teşekkür ederim,
Tam ters bölgedeyiz,benim iş-ev y.dudullu/libadiye
Bütün bıçakları alıp ben gelsem yolda yakalanırsam direk içeri atarlar

Fotoğraflar çok güzel olmuş,talihsiz bir durum sonucu gündüz vakti eve giren hırsızlar kople DSLR çantamı full set olarak götürdüler,(gövde,5 lens şeklinde

) özel ilgi alanım makro ve portre..
o günden beri hiçbir çekim bana keyif vermiyor,mecburi cepten ile devam..
DSLR çok farklı bir dünya,ancak tadan biliyor