Bıçak Sanatı - Forum

Sasuke Katana

Uchiha Madara

• *
  • 4
  • Meslek: Ogrenci
  • Yer: Trabzon
Sasuke Katana
« : 12 Ocak 2014, 17:08:43 »
Bu kilici yapmak istiyorum. Kendimce projesini cizdim. Netur agac ve metal kullanmaliyim ?

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
Ynt: Sasuke Katana
« Yanıtla #1 : 12 Ocak 2014, 23:46:43 »
Oooo burda bı naruto tutkunu varmıs son bolum sahaneydı madara fena dondu :)

Uchiha Madara

• *
  • 4
  • Meslek: Ogrenci
  • Yer: Trabzon
« Yanıtla #2 : 13 Ocak 2014, 00:38:34 »
Evet  :D ama bu kilic icin hangi metal hangi agac kullanmaliyim bi oneride bulunsaniz  ;D

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #3 : 13 Ocak 2014, 11:14:52 »
http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=204.0 Bu başlık altındaki konuyu bir inceleyin derim.

« Yanıtla #4 : 13 Ocak 2014, 11:29:59 »

engn

• *
  • 36
  • Meslek: serbest
  • Yer: Bingöl
« Yanıtla #5 : 13 Ocak 2014, 20:21:20 »
Bu kılıç ters renklendirmeli ama Sasukenin kilici beyaz kabzayla kın siyahti :2up

B.B

• Başıma başlık.
  • 242
  • Meslek: Aslan Terbiyecisi
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6 : 27 Ocak 2014, 03:44:20 »
Hocam cosplay içinse hiç kasma maketini yap. Şahsen ben bu katanayı yapacak kadar emek sarfetsem ya toplu kurbana girerim yada sasukenin abisi gibi kendi klanımı katlederim :D
Forumun kendi söyleyen kendi gülen delisi

rmzarsln

• 61
  • Ramiz A.
  • Meslek: Talebe (Hukuk)
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7 : 23 Nisan 2014, 23:26:56 »
Şahsen ben bu katanayı yapacak kadar emek sarfetsem ya toplu kurbana girerim yada sasukenin abisi gibi kendi klanımı katlederim :D
Usta kütüphanedeydim 10 dk durmadan güldüm bunu okuyunca ya. Millet ne sövdü ama :2up
Ahlak iledir kemâli âdem, ahlak iledir nizamı âlem

B.B

• Başıma başlık.
  • 242
  • Meslek: Aslan Terbiyecisi
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2014, 12:01:58 »
Şahsen ben bu katanayı yapacak kadar emek sarfetsem ya toplu kurbana girerim yada sasukenin abisi gibi kendi klanımı katlederim :D
Usta kütüphanedeydim 10 dk durmadan güldüm bunu okuyunca ya. Millet ne sövdü ama :2up
Güle güle yaşayın hocam :D Kütüphane demişken küçükken arkadaşlarımızla gidip sınıftaki kızlara yazıp göndermek için şiir kitaplarından cümeleler derlediğimiz günler aklıma geldi... Bu romantik kağıtlar bir gün öğretmenin eline geçmişti. Hiç unutmuyorum hocaların aralarında konuştuklarını. "Bu çocuk bu şiirleri çok güzel yazmış kesinlikle ailesiyle konuşmalıyız, onu bu yolda yönlendirmeliler." Bu olay yüzünden okulda öğretmenimin zoruyla girmediğim şiir yarışması kalmamıştı. Kütüphaneciylede abi kardeş olmuştuk  ;D

Güzel anılar vol1

Neyse Eylem abi gelmeden burdan uzaklaşalım.  :-X
Forumun kendi söyleyen kendi gülen delisi