Bıçak Sanatı - Forum

Osmanlıda çift yatağan kullanma kültürü

YENİÇERİ

• *
  • 84
  • Meslek: öğrenci
  • Yer: ankara
Osmanlıda çift yatağan kullanma kültürü
« : 03 Ocak 2014, 21:18:28 »
Herkese selamın aleyküm,
Bildiğiniz üzeri ben kılıç yapmadan çok kullanma ile ilgiliyim yatağan kullanmayı baya geliştirdim sizlerede tanıtmak istiyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=OaCq094Bd5U
benim videom değil ama hocamın videosu. İnşALLAH işinize yarar.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 21:33:32 Gönderen: YENİÇERİ »
İMKANIN SINIRLARINI GÖRMEK İÇİN,
İMKANSIZI DENEMEK GEREKİR.

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
Ynt: Osmanlıda çift yatağan kullanma kültürü
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2014, 21:28:56 »
Guzel kardesim. Eger sana faydasi olacagina inansam su videodaki taktik ve teknik sacmaliklari tek tek anlatirdim ama ilgilenecegine inanmiyorum bir turlu. Bu video sadece şov. Hatta daha ileri gidiyorum, soytarilik. Gercek bir kilic dovusunde hkisinin hayatina mal olacak hatalar var. Birseyin aslini gormeden sahtesini maalesef fark edemiyor insanlar. Sana tavsiyem filipinlerde yaygin olan kali sistemini incelemen. En azindan gercege yakin seyler gorurursun... baska da  birsey soylemek istemiyorum.
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

YENİÇERİ

• *
  • 84
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2014, 21:33:00 »
Guzel kardesim. Eger sana faydasi olacagina inansam su videodaki taktik ve teknik sacmaliklari tek tek anlatirdim ama ilgilenecegine inanmiyorum bir turlu. Bu video sadece şov. Hatta daha ileri gidiyorum, soytarilik. Gercek bir kilic dovusunde hkisinin hayatina mal olacak hatalar var. Birseyin aslini gormeden sahtesini maalesef fark edemiyor insanlar. Sana tavsiyem filipinlerde yaygin olan kali sistemini incelemen. En azindan gercege yakin seyler gorurursun... baska da  birsey soylemek istemiyorum.
Hataları anlatır mısınız ben bunlardan ilham alarak kendi tekniğimi geliştirdim bu taktikleri pek uygulamıyorum ancak anlatırsanız sevinirim.

tarpoon

• 4739
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2014, 21:51:05 »
konunun yerı burası değil , ayrıca kılıç nasıl kullanılır bunu bu forumda öğrenemezsınız..!  bunu sızın  "Bildiğiniz üzeri ben kılıç yapmadan çok kullanma ile ilgiliyim "  cumlenıze ıstınaden söylüyorum. uyardım ama sız  pek kulak asmadınız  . burası  herkesin kafasına göre, alakasız konularla çöplüğe dönüştüreceği bır yer değil..!
olmasıda görmek istediğim  en son şey şahsım adına  >:(

yeterınce müsama gösterdiğimize inanıyorum size..!
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

YENİÇERİ

• *
  • 84
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2014, 21:54:36 »
konunun yerı burası değil , ayrıca kılıç nasıl kullanılır bunu bu forumda öğrenemezsınız..!  bunu sızın  "Bildiğiniz üzeri ben kılıç yapmadan çok kullanma ile ilgiliyim "  cumlenıze ıstınaden söylüyorum. uyardım ama sız  pek kulak asmadınız  . burası  herkesin kafasına göre, alakasız konularla çöplüğe dönüştüreceği bır yer değil..!
olmasıda görmek istediğim  en son şey şahsım adına  >:(

yeterınce müsama gösterdiğimize inanıyorum size..!
Bu bölümde "Tüm eğitim makaleleri ve adım adım anlatımlarınız..." yazıyordu açıklama olarak bu yüzden koydum. Forumda öğrenmeye çalışmıyorum farklı teknikleri gösteriyordum sadece. Ancak hatam varsa affola.

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
  • Meslek: Öğrenci
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2014, 22:14:32 »
Gerçekten çok isime yaradı teşekkürler.
Eğer benim kanımla yükselecekse Hz. MUHAMMED(s.a.v)'in dini, durmayın kılıçlar doğrayın beni...

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2014, 22:17:37 »
Gerçekten çok isime yaradı teşekkürler.

:D  Sanırım susturulunca başka bir nickle mesaj yazmışsın kardeşim, azmine hayran kaldım doğrusu  :2up

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #7 : 03 Ocak 2014, 22:19:16 »
Yok ben susturulan kişinin arkadaşıyım canı sıkıldı ama gerçekten haksızlık etmişsiniz.
Eğer benim kanımla yükselecekse Hz. MUHAMMED(s.a.v)'in dini, durmayın kılıçlar doğrayın beni...

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #8 : 03 Ocak 2014, 22:25:38 »
Bakın ben çocuğun abisiyim sayılır çocuk bu yaşta sizlerden bir şeyler öğrenmek istiyo siz alttan almayarak ayıp etmişsiniz kalp kırmak kabeyi yıkmayla eş değerdedir bunu unutmayın.

Soytürk Dönmez

• 4198
  • Meslek: Dövme Bıçak
  • Yer: İstanbul-Büyükçekmece
« Yanıtla #9 : 03 Ocak 2014, 22:38:37 »
Bakın ben çocuğun abisiyim sayılır çocuk bu yaşta sizlerden bir şeyler öğrenmek istiyo siz alttan almayarak ayıp etmişsiniz kalp kırmak kabeyi yıkmayla eş değerdedir bunu unutmayın.

Arkadaşım bence uyarılara kulak tıkayarak arkadaşın ayıp etti, kibarca burası bu işlerin yeri değil dendi ama o inatla devam edince olacağı bu idi. Bence konuyu fazla uzatmaya gerek yok  >:(

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #10 : 03 Ocak 2014, 22:44:46 »

Arkadaşım bence uyarılara kulak tıkayarak arkadaşın ayıp etti, kibarca burası bu işlerin yeri değil dendi ama o inatla devam edince olacağı bu idi. Bence konuyu fazla uzatmaya gerek yok  >:(

Sadece eğitim için bir paylaşım yaptı o kadar ne kadar büyütünüz pekte beni taktığınız yok anlaşılan çavuşun begiri durumundayım sadece ön yargılısınız biraz daha samimi olarak dışlamadan konuşsaydınız keşke benim sözüm bu kadar gerisi size kalmış sözüm bütün forum üyelerine.

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #11 : 03 Ocak 2014, 22:53:00 »
Internet neden kirli bilgiyle dolu? Işte tam bu sebeplerden.
Okinawian

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #12 : 03 Ocak 2014, 22:55:06 »
Senin için kirli bilgi başkası için bir önem taşıya bilir.

« Yanıtla #13 : 03 Ocak 2014, 23:03:42 »
Senin için kirli bilgi başkası için bir önem taşıya bilir.
Bilginin kişisel olup da benim için iyi bilgi senin için kötü bilgi'si olanı olmaz arkadaşım bu birincisi, bilgi evrenseldir herkes için de aynıdır. Anladığım kadarıyla forumu meşgul edip kendinize eğlence çıkarmaya çalışıyorsunuz ancak burası yeri değil lütfen, ya kendinize başka meşkaleler bulun ya da forumu meşgul etmeyin demek istediğimi umarım anlamışsınızdır.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #14 : 03 Ocak 2014, 23:08:54 »
Ben dediğini anladım kardeşim zaten yazıyı yazan arkadaşa demek istediğim gibi birşey söylediniz ancak eğlence gibi bir şey yapmıyorum burda eğer haklı isen sonuna kadar git hak seninledir.

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #15 : 03 Ocak 2014, 23:10:52 »
Hesabı yeniçeriye veriyorum alın istediğinizi konuşun benden bu kadar.

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #16 : 03 Ocak 2014, 23:45:26 »
Gelmiyor ne ise ne ben diyeceğimi dedim.

deserteagle

• Eylem Cengiz, 49
  • 9533
  • Meslek: elektronik ve hab. müh.
  • Yer: İstanbul, Kırklareli
« Yanıtla #17 : 04 Ocak 2014, 02:36:09 »
Ordu-yu Hümayunun Neferi,

Forum olarak üyelerimizin iletişime geçmeden önce kendilerini tanıtlamalarını isteriz ancak siz varolan bir tartışma sırasında üye olup daha bir selam vermeden, bir kendini tanıtma nezaketinde bulunmadan tartışmaya dalmışsınız.

Forumun örfüne yabancı olduğunuz aşikar, ki bununla çok ilgilenmediğiniz de besbelli. Ancak madem kabeli kıstaslar koydunuz bir de şunu okuyun: "Kendi evleriniz dışındaki evlere, sahipleriyle kaynaşıp izin almadan, bir de ev sakinlerine selam vermeden girmeyin. Düşünüp taşınmanızı sağlamada bu sizin için daha hayırlıdır." Tabi biz forumu İslam hukukuyla yönetmiyoruz ama bizim işleyişimiz de bu şekilde.

« Son Düzenleme: 04 Ocak 2014, 02:56:13 Gönderen: deserteagle »
Barika-i hakikat müsademe-i efkardan doğar
Namık Kemal
Instagram'da ben

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #18 : 04 Ocak 2014, 12:05:44 »
Ordu-yu Hümayunun Neferi,

Forum olarak üyelerimizin iletişime geçmeden önce kendilerini tanıtlamalarını isteriz ancak siz varolan bir tartışma sırasında üye olup daha bir selam vermeden, bir kendini tanıtma nezaketinde bulunmadan tartışmaya dalmışsınız.

Forumun örfüne yabancı olduğunuz aşikar, ki bununla çok ilgilenmediğiniz de besbelli. Ancak madem kabeli kıstaslar koydunuz bir de şunu okuyun: "Kendi evleriniz dışındaki evlere, sahipleriyle kaynaşıp izin almadan, bir de ev sakinlerine selam vermeden girmeyin. Düşünüp taşınmanızı sağlamada bu sizin için daha hayırlıdır." Tabi biz forumu İslam hukukuyla yönetmiyoruz ama bizim işleyişimiz de bu şekilde.
Tamam veriyorum selamımı.

Ordu-yu Hümayunun Neferi

• *
  • 23
« Yanıtla #19 : 04 Ocak 2014, 12:11:10 »
Herkese selamın aleyküm merhaba bölümünde yazdım ancak burdada yazmak istedim.