Bıçak Sanatı - Forum

ahb 1/2 :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
Ynt: ahb 1/2 :)
« Yanıtla #40 : 03 Ocak 2014, 14:29:22 »
Değerli tüm üstadlarım ve ustalarım herkese selamlarımı ve saygılarımı sunarım, çok değerli Özgür Ustanın çok sağolsun beni kırmayıp isteğim üzerine yapmış olduğu bıçak bugün elime ulaştı, şu kadar söyleyebilirim ki bıçak resimlerde göründüğünden çok çok daha güzel göz kamaştırıcı bir bıçak:) Bıçağı alır almaz adeta yarım saat baka kaldım, mikarta'nın o güzelliği, bıçağın o ağır babayiğit bana mısın demeyen tavrı , keskinliği, gerçekten enfes ötesi bir çalışma olmuş. Ağır duruşunun yanında zarafeti gerçekten takdire şayan. Buradan Özgür Ustama tekrardan çok çok teşekkürlerimi sunarım ben çok beğendiğim bıçağımı hatta beklediğimin tahmin ettiğimin de üzerinde çıktı bıçak elleri kolları dert görmesin, bana zaman ayırdığı için beni kırmadığı için beni gerçekten çok mutlu etti Allah her zaman gönlüne göre versin Özgür Ustam :) bıçağın ağırlığına gelince henüz tartamadım ancak ilk işim tartmak ulacaktır ağırlığını sizlerle de paylaşırım bıçağa hala öylece bakıyorum masamda  ^-^

Kazasız belesız kullanmanı dilerim ama pıçağa acıma acımaki yenilerini yapalım değilmi :)
GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
« Yanıtla #41 : 03 Ocak 2014, 14:54:32 »
Özgür bıçak senin için yapıldı demek ki :) Güle güle kullan. Kıskanılacak bıçağın oldu desene :) Özgür ustamızın bıçakları fotoğraflarında göründüğünden çok daha güzel olduğuna bende şahidim.

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #42 : 03 Ocak 2014, 15:01:14 »
Özgür bıçak senin için yapıldı demek ki :) Güle güle kullan. Kıskanılacak bıçağın oldu desene :) Özgür ustamızın bıçakları fotoğraflarında göründüğünden çok daha güzel olduğuna bende şahidim.

ahanda kafam yarıldı fotoğraftan anlamıyorum malesef :)
salim bu arada  terminatörü 8mm den yapıyorum  şimdilik lama halinde 2,2 kg

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #43 : 03 Ocak 2014, 16:31:58 »
8mm terminatörün balta olmadığına emin misiniz? :)
Okinawian

« Yanıtla #44 : 03 Ocak 2014, 16:40:10 »
Değerli tüm üstadlarım ve ustalarım herkese selamlarımı ve saygılarımı sunarım, çok değerli Özgür Ustanın çok sağolsun beni kırmayıp isteğim üzerine yapmış olduğu bıçak bugün elime ulaştı, şu kadar söyleyebilirim ki bıçak resimlerde göründüğünden çok çok daha güzel göz kamaştırıcı bir bıçak:) Bıçağı alır almaz adeta yarım saat baka kaldım, mikarta'nın o güzelliği, bıçağın o ağır babayiğit bana mısın demeyen tavrı , keskinliği, gerçekten enfes ötesi bir çalışma olmuş. Ağır duruşunun yanında zarafeti gerçekten takdire şayan. Buradan Özgür Ustama tekrardan çok çok teşekkürlerimi sunarım ben çok beğendiğim bıçağımı hatta beklediğimin tahmin ettiğimin de üzerinde çıktı bıçak elleri kolları dert görmesin, bana zaman ayırdığı için beni kırmadığı için beni gerçekten çok mutlu etti Allah her zaman gönlüne göre versin Özgür Ustam :) bıçağın ağırlığına gelince henüz tartamadım ancak ilk işim tartmak ulacaktır ağırlığını sizlerle de paylaşırım bıçağa hala öylece bakıyorum masamda  ^-^

Kazasız belesız kullanmanı dilerim ama pıçağa acıma acımaki yenilerini yapalım değilmi :)
Çok teşekkür ederim Özgür abi ellerine sağlık tekrardan, ben de onu düşündüm elime alınca :) bu güzelliğe kıyıp nasıl kullanırım dedim ama maşallah aslan parçası gibi ona hiçbirşey olmaz  :2up, bıçakla aramda çoktan bir bağ oluştu bile :)
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 16:47:57 Gönderen: özgür burak »
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

« Yanıtla #45 : 03 Ocak 2014, 16:42:03 »
Evet Salim abi çok sağolsun Özgür Ustam beni kırmayıp yapmayı kabul etmişti, Özgür Ustanın yaptığı bıçaklar da kıskanılmayacak gibi değillerki ama :) gerçekten fotoğraftakinden de kat kat güzel bir bıçak.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

ozgurozdemir

• *
  • 1
« Yanıtla #46 : 03 Ocak 2014, 16:51:49 »
8mm terminatörün balta olmadığına emin misiniz? :)

o 10mm di :)
8 e düşürdüm sıkıntı yok tam terminatör olacak tahmini ağırlığı 650-750 gram gibi olur :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #47 : 03 Ocak 2014, 17:27:41 »

ahanda kafam yarıldı fotoğraftan anlamıyorum malesef :)
salim bu arada  terminatörü 8mm den yapıyorum  şimdilik lama halinde 2,2 kg

10mm de fazla kalındı :) Ya sorma fotoğraf konusunda bende sıkıntılıyım. Bir türlü istediğim gibi sonuç alamıyorum. İyi bir makine var ama ışık işine giremedim daha. Olmadı sen yap bana gönder ben çekerim. Ama geri dönüş olur mu bilemem :) Tek dert fotoğraf çekmek olsun.

« Yanıtla #48 : 03 Ocak 2014, 23:09:48 »
 Ama geri dönüş olur mu bilemem :)
[/quote]
Benimki yırttı desene Salim abi :D
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #49 : 03 Ocak 2014, 23:19:41 »
Yok ya benimki şaka. Özgür ustamız gönlü bol biri. Hangi bıçağı istesek verir. Zaten yaptığı iyilikleri ödeyemem. En başta bıçak yapmama vesile oldu sağolsun. Benimki latife :) yoksa harcanan emeği bildiğim için böyle birşey yapmam söz konusu bile olmaz. Ama belki bu bıçağı kaçırabilirdim  :D

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #50 : 03 Ocak 2014, 23:24:37 »
Özgür ustamız gönlü bol biri. Hangi bıçağı istesek verir. Zaten yaptığı iyilikleri ödeyemem. En başta bıçak yapmama vesile oldu sağolsun.

+1

Okinawian

« Yanıtla #51 : 03 Ocak 2014, 23:28:40 »
Sana sonuna kadar katılıyorum Salim abi, tabi o kısım işin latifesiydi :D en iyisi ben bıçağı güzel bir yere saklayayım  :D bahsettiğim kılıfı düşünüyorum buna Salim abi sence nasıl olur.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #52 : 03 Ocak 2014, 23:36:38 »
Süper olur. Yakışır bu bıçağa öyle bir kılıf.

« Yanıtla #53 : 03 Ocak 2014, 23:40:42 »
Şubatta Karacasuya hem gezi amaçlı hem de deri bakma amaçlı gitmeyi düşünüyorum Salim abi, güzel bir deri bulunur inşallah internette biraz araştırmıştım ama, bir de kaç mm lik bir deri olması lazım bilemedim.
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #54 : 03 Ocak 2014, 23:47:49 »
En az 3mm olsun derim. Bu arada Aydın'a kadar gelmişken bu taraflara da yolun düşerse beklerim buyur gel. Tabi Ankara Karacasu değilse :) Öyleyse Ankara'da zaten güzel deri bulursun.
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2014, 23:52:51 Gönderen: Salim Türk »

« Yanıtla #55 : 04 Ocak 2014, 00:02:31 »
Yok Salim abim Aydın Karacasu olucak, inşallah Salim abi ben de tanışmayı muhabbet etmeyi çok isterim :) arada ailecek gezmeye gelip dönüyoruz geri ancak birgün yanlız gelip muhakkak yanına uğrarım. Ben de Aydın'a yolun düşerse muhakkak beklerim Salim abi arayıp mesaj atman yeterli olur gelip istediğin yerden alırım seni hatta çok da mutlu olurum :) Bu arada Ankaraya da uğrayacağım 20 gün sonra ama oradan deri nereden alınır temin edilir hiç bilmiyorum tavsiyeler üzerine gidip alabilirim hatta isteyen varsa imkanım yettikçe alıp gönderebilirim.
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2014, 00:06:02 Gönderen: özgür burak »
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #56 : 04 Ocak 2014, 00:20:29 »
Aslında http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=105 burada baya bu mevzu geçti. Bizim arkadaşlar Gürcan Ticaret den almışlar. Benim çıtçıt, kuşgözü ihtiyacım var aslında. Ankara'ya giderken haberleşiriz. Ama önceden haber ver ki tedbirimizi alalım. Malum deri, ip, biz, iğne, kuşgözü, çıtçıt, perçin ve bunlar için birde zımba ve çakma kalıpları derken baya fiyat tutuyor. Seni de zor durumda bırakmayalım :) Aydına gelirken de haberim olsun ama belki o tarafa yolum düşer. 

« Yanıtla #57 : 04 Ocak 2014, 00:26:12 »
Ne demek Salim abi seve seve alır getiririm :) büyük ihtimal ya 25 inde ankarada olurum ya da 26 sında ama 26 daha büyük ihtimalle, isteklerinizi alırım ben istediğiniz yerden getiririm :) ister buyur gel misafirimiz ol Salim abi hem malzemeleri almış olursun istersen de ya ben yolum düşünce kendim getireyim ya da en kötü kargolarız :D
Özgür Burak TAŞDEMİR
                                                                      zek®

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #58 : 04 Ocak 2014, 00:33:03 »
Eyvallah sağolasın.

AliAydın

• 324
  • Meslek: memur
  • Yer: Eskişehir
« Yanıtla #59 : 04 Ocak 2014, 16:49:12 »
Güle güle kullanın. Özgür ustamız yine döktürmüş  :2up :2up :2up