Kazasız belasız güzel günlerde kullan kardeşim.
Teşekkürler Salim ustam

Bülent güle güle kullanın.
Teşekkürler Sefa abi

Hayırlı olsun her bıçakta en az yarım saat vakit kazanmış olursunuz...
Teşekkürler,
Asıl amaç kabza şekillendirmek,zımpara makinesiyle kaba işlemede çok ciddi toz oluyordu,ondan kurtulacağız

metalde de şansımızı deneyeceğiz..
Güle güle kullanınız.
Teşekkürler

Güle güle kulanın 
Teşekkürler

iyi günlerde kullanınız
Teşekkürler

Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Teşekkürler

Şeridi değiştirirsek metal de keseriz dediniz ya, onun için soracaktım: en düşük hızı nedir? Metal kesim testereleri ahşap testerelerine göre oldukça yavaş olmak durumunda..
Sonuçta ahşap için bile olsa sadece, sonuçta çok güzel bir yatırım olmuş. O kadar önemli ki düzgün ahşap biçebilmek bu işte, metal testeresinden daha önemli diyebilirim. Metali delip çürüterek de, taşlama ile de vs. kesersiniz ama ahşabı kesmenin en uygun yolu bu şerit testereler sonuçta. Güle güle kullanınız...
Emre ustam makine tek hız 1500 rpm,biraz araştırdım söylediğiniz gibi bu hız metal için çok yüksek görünüyor,ama üzerine bir hız kontrolcüsü ilave edilip acaba(misal hurda bir elk.süpürgesi hız kontrolcüsü gibi ) hız ayarlı hale gelir mi..
Veya bu hız ne gibi sorun yaratır,metal kesme yaparken şeride çok baskı uygulamasak falan acaba kurtarır mı ?
Baktık olmuyor,en büyük derdim kaba zımpara yaparken ortaya çıkan atolyede kı ahşap v.s malzeme tozları,ondan kurtuluruz

Güle güle kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Teşekkürler

güle güle kullanın allah kazasız belasız uzun süreler kullanmak nasip etsin.
Teşekkürler

hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler

emre ustaya katiliyorum bu tetereye bimetal celik testere yaptirsaniz bile muhtemelen metal kesemiyceksiniz cumku deviri uygundegil ama agac icin cok guzel bi tercih olmus atolyede islerinizi okadar kolaylastiricakki sasicaksiniz
Teşekkürler Mehmet ustam,
1500 rpm devir metal için biraz yüksek görünüyor,acaba nasıl bir sıkıntı yaratır ?
Denemek için bimetal bir testere yaptırıp şansımızı deneyeceğiz,olmadı kaba ahşap işlemede çok ciddi toz derdinden kurtulacağız..
güle güle kullan. 
Teşekkürler Taner ustam

uzun süre bu testereden alıp almamak hususunda tereddüt etmiştim. ahşapta verimli olduğunu söylüyorsunuz. eğer metalde de ortalama bir performansı varsa bir müşterisi daha olacak bu testerenin. merakla bekliyorum metal denemesi sonuçlarınızı 
Emin ustam merhaba,
Ahşap konusunda kesin iş görür,ama metal konusunda arkadaşlarında uyardığı gibi 1500rpm biraz yüksek gibi görünüyor,ama denemeden anlamak zor olacak..
Bir şekilde devir ayarlı hale gelirse sorun çıkarmaz gibi geliyor veya gözümüzü karatıp buna uygun bir şerit yaptıracağız, o zaman 1500rpm metal kesimde nasıl bir sonuç veriyor göreceğiz

Almadan haberim olursa piyasadan daha uygun fiyata alabiliriz,ithalatçı firmasında çok eski bir arkadaşım pazarlama müdürü olarak çalışıyor,RTR ürünlerle ilgili her malzemeyi onun kendine alacağı fiyattan alıyorum

Bizim ev-atölye libadiye'de,müsait zaman atölye'de beklerim canlı olarak makineyi görüp karar verirsiniz,hemde tanışmış oluruz
Allah kaza bela vermesin sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
Teşekkürler