Serdar arkadaşımızla daha önceden tanışıyorduk, kendisi de Antalya da bıçağını kendisi yapmak istedi. Daha görmedi ama buradan herkesle birlikte görmüş olsun, 9260 malzemden bir kukri formu. Umarım beğenir ( köpekbalığını andırıyormu )
tam bi yunus usta kılsaıgı elınıze saglık ustam cok guzel olmus
Her çalışma çok titiz ve çok başarılı. İmreniyorum gerçekten. Ustam kaç günde çıkardınız bu bıçağı?
Değişik bir tarz olmuş.elinize sağlık.
elerinize sağlık 10 numara olmuş
yunus emre usta senin yaptığın bıçakların hepsi çok süper titiz çalışmalar yapıyorsun gönülden tebrik ederim seni
Çok iyi görünüyur Yunus. İlginç bir kabza tipi. Ama en çok perdah olmuş
Eline sağlık. Tertemiz bir namlu, güzel renkleri, ahengi olan bir kabza ve denemeden nasıl hissettirdiğini tasavvur edemediğim sıradışı bir sap tasarımı. Bunu yanılmıyorsam daha önce de uygulamıştınız. Bundan dolayı başarılı bir tasarım olduğuna inanıyorum. Tabi kullanıcı yorumları, ergonomi hakkında açıklamalar olsa tadından yenilmez.
Eylem'e katiliyorum çok güzel bicaklar yapiyorsun Yunus kiliflari zaten hiç söylemiyeceğim sap konusunda kullanici yorumlari ve küçük bir kullanim videosu süper olurdu
Yunus, ellerin kolların dert görmesin, etkileyici bir işçilik ve değişik bir tasarım. Sen yeni işler yaptıkça hepimiz görsel bir şölen yaşıyoruz. Teşekkürler...
Hatırlamak, unutmamak, ne kadar güzel şey.
Çok güzel. Elleriniz dert görmesin.
Ustam ellerine emeğine sağlık çok değişik ve çok güzel olmuş
öncelikle Yunus Emre ustam, senden bıçak çıktığına dair bir başlık gördüğümde açıkcası heyecanlanıyorum. ellerine sağlık. tertemiz bir çalışma yine. kabza ergonomisine gelince, ben yaptığım kukride Sefa hocamın çalışmasını aynen kullanmıştım. kukri bittikten sonra yaptığım bir kaç denemede ben ergonomiden çok memnun kalmıştım. ozellikle vurma esnasında kabzanın arkasındaki yukarıdoğru olan çıkıntı malzemenin elde kontrollü tutuşu için ciddi katkı sağlıyor. darbe işi yapacak bıçaklarda böyle bir kabzanın gayet verimli olacağını düşünüyorum.