Çok teşekkür ederim... Bu arada fiyatı konusunda şöyle bir bilgi geçmek isterim... Taner ustam sağolsun yalnızca malzeme gerektikçe, benim özel taleplerime yönelik doğru parçaları buldukça benimle seçenekleri istişare ederek ilerledi ve bende bu yönde kendisine parça parça ödemeler gönderdim... Bu sebepten rakam konusunda net bir bilgi veremedim kafamın üzerinden... Ancak dediğim gibi rakamı sizin talepleriniz o anki ihtiyaç ve tedarik imkanları belirleyecektir.. Örneğin benim motorum 380w trifaze dir ve üzerine ayrıca çok kaliteli bir inverter eklenmiştir.. Motorum isteğim üzerine daha güçlü, 30cm teker aksesuarı var, geniş bir masası var vs vs... Tüm bu seçenekleri beraber değerlendirdik ve bu şekilde ilerledik.. Bu sebepten tek bir fiyat vermek doğru olmayacaktır... Sizin seçeneğinize göre küçük değişiklikler fiyatı oldukça düşürebilir veya yükseltebilir... Kaldıki bugün birebir aynı makine istense, özel aksamların temin imkanları sebebi ile birebir makina daha pahalı veya daha ucuza gelebilecektir... Bu şekilde bir makine istediğinizde en güzeli ustamla kontağa geçmeniz. Kendisi gerek özverisi gerekse saydamlığı ile sizi mutlaka memnun edecektir..