Bıçak Sanatı - Forum

Bir Tane de Benden Eğe.

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
    • verified ladies for private dating
  • Meslek: Kaptan
  • Yer: Istanbul
Bir Tane de Benden Eğe.
« : 14 Temmuz 2013, 02:05:05 »
Dün bıçağı tamamladım bu gece de Bülent kardeşim sağolsun kabzasını tamamladı Bülentin yaptığı Buchcraft eğe ile aynı malzeme sertliğinin en az 60 olduğunu düşünüyoruz.Kabza ceviz

« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2013, 02:07:03 Gönderen: ademocakli »

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
  • Meslek: Web tasarım ve programlama (Makine Öğretmeni)
  • Yer: İzmir-Buca
Ynt: Bir Tane de Benden Eğe.
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2013, 02:19:06 »
Kabzada kullanılan ceviz bu bıçağa yakışmış. Ellerinize sağlık.

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2013, 22:42:05 »
Kabzada kullanılan ceviz bu bıçağa yakışmış. Ellerinize sağlık.
Salim hocam teşekkür ederim

sedatkolleksiyon

• 200
  • Meslek: bobinajcı-bıçakcı 1969
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2013, 17:46:09 »
kolay gelsin .iyi olmuş.
bıçak,çelik,takım gibi vb.birçok konudaki katkı ve dayanışmadan dolayı bıçak sanatı.com'u tebrik ederim.

-Hüseyin Ateş

• 196
  • Meslek: mekatronik teknikeri
  • Yer: istanbul-B.Paşa
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2013, 08:56:56 »
ellerinize sağlık güzel bir bıçak olmuş

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2013, 09:57:54 »
cok guzel olmus elınıze saglık benımde epeydır sakladıgım kalıteli bi egem bu bıcaklardan sonra gaza gelıp kıyıcam galıba  :D

BLACK08

• Scandi,her şeyi keser..
  • 684
  • Bülent/1975
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2013, 14:12:23 »
Eline sağlık Adem abi,

Çok cevval bir bıçak oldu,fotoğrafta kabze çok çirkin çıkmış ama elde oturuşu  :2up :2up

cok guzel olmus elınıze saglık benımde epeydır sakladıgım kalıteli bi egem bu bıcaklardan sonra gaza gelıp kıyıcam galıba  :D

Kesin tavsiye ederim,

Sonuçta eğenin yeni hali çok daha kıymetli oluyor,ben her akşam biraz sevip yerine kaldırıyorum :)

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2013, 14:19:20 »
Sonuçta eğenin yeni hali çok daha kıymetli oluyor,ben her akşam biraz sevip yerine kaldırıyorum :)

Bu yazıları bizi bilmeyen biri okusa kesin bu adamlar psikopat veya sapık derdi  :D

BLACK08

• 684
  • Bülent/1975
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2013, 15:19:47 »

Bu yazıları bizi bilmeyen biri okusa kesin bu adamlar psikopat veya sapık derdi  :D

Çok doğru dedin Salim ustam,

Bu başka bir keyif, onlarca bıçağın olsa da senin yaptın en kıymetlisi oluyor,bizi anca biz anlarız :)

Başka türlü ne desen boş,anca deli derler..

Hatta çevremde de ''bu nasıl hobi keseceksin bir yerini'' diyen arkadaşlarımda var yani...  :D :D :D

Salim Türk

• *
  • 6976
  • 1976
« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2013, 15:42:40 »
Sorma ya bende hobi olarak bıçak yapıyorum diyorum karşıdan gelen tepkiler bir garip oluyor :) Bir keresinde karşıdan gelen cevap; uçak mı? Hayır bıçak diyorum ve tekrardan uçak mı? sorusu oluyor. 3-4 tekrarlamadan sonra yine sorular Ne bıçağı? Nereden çıktı?  Ama yapılan bıçağı görünce bu sefer başka soru, bana da yapar mısın?  :D

BLACK08

• 684
  • Bülent/1975
« Yanıtla #10 : 16 Temmuz 2013, 16:19:40 »
Aynen her misafir geldiğinde çekmece açılıyor,her gören bana da bir tane diyor  :D

Aynı durum model arabalarımda da var,her kullanmaya çıktığımda soru bombardımanına tutuluyorum..

''abi bu kaç basıyor,nerden aldın,bende kullanabilirmiyim,kumandası ne kadar çekiyor,bende de aynısı var ve bir sürü soru....'' :)

sadece üstünde ki elektronik 500usd civarı diyorum,hepten iş kopuyor zaten  :D :D

mehmet dülcek

• 3207
  • Yer: tuzla/istanbul
« Yanıtla #11 : 16 Temmuz 2013, 16:29:18 »
Aynen her misafir geldiğinde çekmece açılıyor,her gören bana da bir tane diyor  :D

Aynı durum model arabalarımda da var,her kullanmaya çıktığımda soru bombardımanına tutuluyorum..

''abi bu kaç basıyor,nerden aldın,bende kullanabilirmiyim,kumandası ne kadar çekiyor,bende de aynısı var ve bir sürü soru....'' :)

sadece üstünde ki elektronik 500usd civarı diyorum,hepten iş kopuyor zaten  :D :D

abı neyaptın ya kucucuk seye okadar para verılırmı  :D abı delımısın bı cakıya 200 lıra verılırmı bu bıcaklarla bırınımı kesıcen baska hobi bulamadınmı ama bu kadar elestırıye ve saskınlıga ragmen bende ya banada bıtane yapıver dıyen arkadaslarımın sıparıslerını herhalde bı 10 yıl aralıksız calıssam bıtıremem :D :D

BLACK08

• 684
  • Bülent/1975
« Yanıtla #12 : 16 Temmuz 2013, 16:52:24 »

abı neyaptın ya kucucuk seye okadar para verılırmı  :D abı delımısın bı cakıya 200 lıra verılırmı bu bıcaklarla bırınımı kesıcen baska hobi bulamadınmı ama bu kadar elestırıye ve saskınlıga ragmen bende ya banada bıtane yapıver dıyen arkadaslarımın sıparıslerını herhalde bı 10 yıl aralıksız calıssam bıtıremem :D :D

Çokta küçük sayılmaz 1/8 ölçek truggy,elektrik motoru 6s lipo pil ile 60.000 devir çeviriyor :2up :2up

Bizim kaderimiz,doğru düzgün hobi bulamadık ki  :)

Birde en çok sevdiğim soru ''bu bıçağı sen mi yaptın ''  :D :D

Osman Kurt

• 6285
  • Yer: İstanbul / Gaziosmanpaşa
« Yanıtla #13 : 16 Temmuz 2013, 18:49:38 »

Çokta küçük sayılmaz 1/8 ölçek truggy,elektrik motoru 6s lipo pil ile 60.000 devir çeviriyor :2up :2up

Bizim kaderimiz,doğru düzgün hobi bulamadık ki  :)

Birde en çok sevdiğim soru ''bu bıçağı sen mi yaptın ''  :D :D
Modelcilik konusundaki sorular çok bomba oluyor aracımı satmadan önce dışarıya çıkardığımda çocuklar etrafımı sarması onların sorularına cevap vermek aracı kullanmak daha keyifliydi."Aynısı benim amcamda var 100 liraya almış sen kazık yemişin" lafları araç çalıştıktan sonra  "oh hıza bak abi kaç basıyor bu ?"sorusuyla yer değiştirdi.

Bu arada konuyu biraz baltaladık Adem abi affetsin.
Bizim silahımız bilgidir, ve mermiler ise sözlerimiz. Lakin kurşun geçirmezmiş, sizin beyinleriniz.
İstanbul / Gaziosmanpaşa
Bütün ümidim gençliktedir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Instagram

ademocakli

• mgWayncUF
  • 269
« Yanıtla #14 : 17 Temmuz 2013, 00:47:42 »
Bülent kabzanın fotoda kötü çıkmasının nedeni benim fotoğrafçılığım bu kadar kardeşim biliyorsun o işte beceriksizim ama senin kabza ustalığına laf yok 10 numero
Bu arada görüş bildiren herkese güzel eleştirileri için çok teşekkür ediyorum.

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #15 : 24 Temmuz 2013, 16:00:34 »
ellerinize  sağlık...

Ercan Utkun

• 388
  • Meslek: eğitimci- 1975
  • Yer: aydın
« Yanıtla #16 : 25 Temmuz 2013, 00:11:58 »
    Eğe ile çalışma konusunda bilgim hiç yok eminim zordur , çalışma gayet temiz ,taşlaması güzel ,
    küçük bir eleştiri : kabzanın hatları sanki çok yuvarlatılmış fakat ahşap seçimi nefis, elinize sağlık.
Bilgi sahibi olunmadan,fikir sahibi olunmaz.

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
« Yanıtla #17 : 25 Temmuz 2013, 01:19:50 »
Saniyorum eğeler daha önce hoç bu kadar güzel olmamişti.
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

ecorotti

• 2744
  • Deniz - Yaş 38
« Yanıtla #18 : 25 Temmuz 2013, 08:52:20 »
Elleriniz dert görmesin. Kabza da çok güzel durmuş.
Okinawian

Yunus Emre TOK

• 1005
  • 1971
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #19 : 25 Temmuz 2013, 13:14:57 »
Ellerinize sağlık nefis olmuş maşallah :2up :2up :2up