Çakı harika ama resimlerden sadece birini yayınlayıp diğerlerini link olarak vermeniz daha sağlıklı çünkü interneti kotalı kullanan arkadaşlar da olabilir.
Tek eksiği kuyruktaki deliğe boru pin.
berke belki haklısın ama tek yükleme bilgim bu onu da sen öğretmiştin boru pin daha aklımda bulursam yapacagım
AÇIK GÖRÜNÜŞÜ ÇOK GÜZEL. GÜLEGÜLE KULLANIN.
teşekkür ederım artık amca oglu güle güle kullanır
adaş, sonunda şeytanın bacağını kırdın, yaptın bir çakı.... şimdi bunun devamı gelir, sen bi de rahat durmazsın sonrakilere desen , işleme birşeyler de yapıverirsin... ben de en güzelini kaparım senden.... 
ellerine sağlık.... 
abi gene kutlandım bir dahakinleri beklemeden bunun üzerinde deyişiklere başladım

Murat ellerine sağlık çok güzel olmuş boynuzu neyle renklendirdin 
teşekkür ederım boynuzu yakarak renklendırdım
Ellerine sağlık ustam çok güzel olmuş
teşekkür ederım
murat çakın hayırlı uğurlu olsun gayet güzel olmuş.değişik olmuş.
sedat hocam teşekkür ederım
Çakın sade ve güzel olmuş yanlız şu taşlama açısını biraz yukarı şekersen kesme orenın artacağını göreceksin.
Mehmet hocam haklısın ama kulandıgım celık cok sert o yüzden bu kadar açtım (tecrübeyle sabıt kırılıyor)
Çok güzel olmuş Murat usta senden böyle birşey bekliyorduk.boynuzu boyamayi neyle yaptin gayet güzel renkler vermişsin..insanin değneğini alip koyun,keçinin peşine vurasi geliyor birde kavali yonttunmu off deymeyin keyfine. 
kaya hocam senin beyenmene sevindim boynuzu yakarak renklendırdım ama boynuz cok gevrekleşiyo
tebrıkler gayet guzel olmus 
teşekkür ederim
kabze ye bayıldım desen çok gzel
teşekkür ederim