Beğenilerini belirten herkese teşekkürler..

İşallah daha güzel damascuslarla çalışman nasip olur.Ancak bu çalışman da diğerleri gibi mükemmel olmuş.Ellerine sağlık.
Dileğinize katılıyorum, teşekkürler.....
on numara çalışma olmuş, benım gözüme tek takılan şey kabze keşke boynuz olsaymış demeden edemedim
yüreğinize ,bileğinize sağlık...
Taner ustam, teşekkürler ediyorum.
Aslına bakarsanız benimde isteğim boynuz veya kemik saptı ama çok dar bir zamanda yapıldığından dolayı en kolay malzemeyi seçmek zorunda kaldık.
Sağolasın Fatih Ustam, çok çok temiz işler, kotfgari (yanlışım varsa düzeltiniz) işiniz ve kaplama kısmı tepede bırakan çalışmanıza özellikle şapka çıkarıyorum. Elinize sağlık. Bu arada hep el kalemi mi kullanıyorsunuz yoksa pnömatik olan kalemler de kullanıyor musunuz?
Emre ustam, aslında benim çalıştığım teniğin birebir örneğine hiç bir yerde rastlamadım. Benim tanımım ancak telkari, koftgari arası bir şey (bir ad bulmam gerekecek sanırım.) Beğenmene çok sevindim.
Kalem olarakta pnömatik tanımına daha uygun olan gravür makinesi kullanıyorum, el kalemi desteğinde.