Bıçak Sanatı - Forum

bant zimpara tedariki konusunda yardim

Yilmaz Dogan

• 1047
  • Meslek: kaynakci
  • Yer: almanya
bant zimpara tedariki konusunda yardim
« : 01 Nisan 2013, 21:25:31 »
band zimparasi yaptirmak istiyorum... YARDIM

sayin arkadaslar bant zimpara makinama 75X533 ölcüsünde 1000 girit bant zimpara yaptirmak istiyorum nerde nasil yaptirabilirim
yardimlarinizi rica ediyorum yardimci olan arkadaslara ayri ayri tsk ederim yapan arkadasin telefon numarasini verebilirsenizde daha mutlu olurum

saygilarimla
yilmaz Dogan

Kaya

• 2867
  • Meslek: technik
  • Yer: Frankfurt
Ynt: bant zimpara tedariki konusunda yardim
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2013, 21:31:37 »
Taner Usta yaptiriyordu.Özgür de saniyorum sana yardimci olabilir.
Alimler seyre dalar ,cahil olan dostluk düsmanlik arar

Doğukan

• 232
  • Meslek: İşletme
  • Yer: İstanbul / Antalya
« Yanıtla #2 : 01 Nisan 2013, 23:46:07 »
www.denizzimpara.com adresinden yaptırabilirsiniz ancak özel yapıştırırken en az bir top zımpara yaptırmanız gerekmekte...

Yilmaz Dogan

• 1047
« Yanıtla #3 : 02 Nisan 2013, 00:01:50 »
sayin dogukan ve kaya arkadaslar ilginize ve alakaniza cok cok tsk"lerimi sunarim
Dogukan kardes ortalama bir top zimpara yaptirsak fiyat acaba ne ceker ben imalatci olmadigim icin
özel ihtiyac nedeniyle 1000 girit 2000 girit  3000 girit yaptirabilirim

Saygilarimla
Yilmaz Dogan

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #4 : 02 Nisan 2013, 00:15:51 »
Bantınızın devir ayarı var mıdır? Bu incelikte bantlar aşındırıcı değil, "cork" yani "mantar" tabir edilen parlatıcı bantlar olacaktır. Deniz zımparada belli bir minimum üretim limiti var diye biliyorum, gerçi benim siparişlerim şimdiye kadar limitin üstündeydi herhalde ben bir sorunla karşılaşmadım.

Kipmen Sanat web sitesi

Doğukan

• 232
« Yanıtla #5 : 02 Nisan 2013, 01:01:24 »
Uzun zaman önce aldığım bilgiler değişmedi ise zımpara rakamları metresi 4-6 lira arası değişmekte idi (kumuna göre) minimum 50 metre yaptırmanız gerekmekte idi... Böyle bir alışveriş yapmayı düşünüyorsanız belki forumda bir araya gelip yaptırmak isteyenler olabilir.. Mesela ben :) ...

Bu arada ustalarımız daha iyi bilir ancak bence 1000 gritten 3000 e atlamanızda her hangi problem olmaz diye düşünüyorum (tabi 3000 grit deniz zımparada var ise)...

Yilmaz Dogan

• 1047
« Yanıtla #6 : 02 Nisan 2013, 13:40:55 »
sayin dogukan hocam bant zimpara 1000 girit / ölcüleri ise 75x533  zaten bant zimpara makinam ayarli istedigim ayarda calistirabilirim
insallah bir ortak cikar

Saygilarimla
Yilmaz Dogan

Doğukan

• 232
« Yanıtla #7 : 03 Nisan 2013, 19:21:45 »
Benim zımpara ölçülerim farklı..ancak siz görüşün deniz zımpara ile.. Onların derdi bir top açıldımı hepsini yapıştırmaları gerekiyor... Mesela eğer yarısını sizin diğer yarısını benim ölçülerde yapıştırırlar ise ben ortak alırım sizinle...

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #8 : 03 Nisan 2013, 23:21:11 »
1000 kum, 3000 kum gibi cork zımparalarla sadece 1 tanesi ile 10larca bıçak çıkıyor, ancak öncesinde 400 kum'a kadar temiz olması gerekmekte. Bu hesaba göre kişi başı 20-30 zımpara almanız gerekecek ki cork zımpara için anlamsız olacaktır. Ben Klingspor'dan aldığım 800 kum cork bantı daha değiştirmedim, hala kullanıyorum ve en azından 200 bıçak çıkarmıştır  ::)

Kipmen Sanat web sitesi

tatenkof

• Alemde Şer Oğuzda Er Tükenmez.
  • 1326
  • Alper Çırpar
  • Meslek: İngilizce öğretmeni
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2013, 11:35:28 »
Bana yakın "Mertsan" zımpara sanayi var Bayrampaşa/İstanbulda tel: 0212 613 93 68 isterseniz bende görüşebilirim hemen hemen her gun geçtiğim güzergahta.

Yilmaz Dogan

• 1047
« Yanıtla #10 : 05 Nisan 2013, 00:58:56 »
Saygi deger hocalarim saygi deger kardeslerim ben ihtiyacim olan 1000 girit  bant zimparalari hollandada buldum
hepinizin ilgi ve alakaniza ayri ayri tsk"lerimi sunarim hepinizden ALLAH razi olsun.

Saygilarimla