Adreslerinizi özelden gönderin lütfen arkadaşlar . Mehmetin mengene Çınara kısmetmiş . 
bugün 10.00 daki mesajımda sizinkini Çınar dostumuza ayırdığımı yazmıştım Mehmet bey .

herhalde dikkatinizden kaçtı

size atelyenizi açtığınızda en yeni modelini yaparım inşaallah . selamlarımla.
Çınar beyin adresini bekliyorum
Bekir abi benim mengeneyi özgür özdemir arkadaşıma verebilirsiniz, o bana ulaştıracak,,özelden pm attım ama giden msj larda göremedim belki gönderememiş olabilirim diye burdan yazayım dedim şimdiden teşekkürler,hs noyu pm atıverirsen ödemeyi gönderelim.
Özgürle telefonla görüştük Fatih . Kendi mengenesini almaya geldiğinde seninkini de özgüre veriyorum .
İstanbul dışındaki arkadaşlar ; mengenelerinizi yarın öncelikle sizin bildirdiğiniz kargo firmaları ile adreslerinize gönderiyorum .
Bekir bey mümkünse bir adette ben rica edeceğim SAYGILAR
adresinize yarın gönderiyorum Turgut bey . Selamlar .
Mengenelerin tamamı hazır . İstanbuldaki dostlar gelip teslim alabilirler .tabii gelmeden önce özelden haberleşelim .
İstanbul dışı için PTT kargo biraz fazla teferruatlı . uzun süredir çalıştığım Sürat kargo ile görüştüm pazarlıkla adedi 9,5 tl her il için kargo fiyatı verdiler . Özellikle kargo firması belirtenler dışında hepsini sürat kargo ile gönderiyorum ne dersiniz ?
Bekir ustam, zahmet olmayacaksa, benim kargoyu MNG'ye verebilir misin? Elime en kolay öyle geçiyor. En ufak bir zahmet olacaksa, Sürat benim için uygundur, eziyeti kargocu çeksin nitekim
.
Ferhat seninki MNG ile geliyor . netekim