Ben bunu hatırlıyorum, o zamanlar daha bitmemişti ama ne geleceğini tahmin etmiştim. Doğrusunu söylemek gerekirse benim tahminlerimin ötesinde. Çok güzel olmuş, ellerine kollarına sağlık.
Teşekkür ederim Sefa ustam beğenmene çok memnun oldum.
Çok şık olmuş elinize sağlık.
Teşekkürler Onur
ustadım ellerine sağlık istediğin gibi olmasıyda ben bu arkadaşı misafir ederim 
Teşekkür ederim Özgürcüm ,biz bir süre hasbihal edelim sonra bakarız bir hal çaresine

Cok guzel olmus elinize saglik
Teşekkür ederim
İbrahim usta tek kelime söylüyorum başkasına ihtiyac yok ''mü-kem-mel''

Teşekkürler Ustam sizin teveccühünüz
İbrahim Usta, seyirlik bir sanat eseri olmuş. Ellerine sağlık.
Teşekkürler Şafak ustam,sizlerin bu güzel düşünceleri bizlere şevk veriyor sağ olasınız.
Bir ramazan bayramı bir kurban bayramı vardı sayenizde gözlerimiz her gün bayram ediyor. elin kolun dert görmesin ibrahim usta HARİKA
Turgut ustam sizin eserlerinizin yanında bunların lafı bile olmaz, bizimki cahil cesareti
ibrahim abi bu iş bu kadar olur yeni eserlerin dahada güzel olur devamını bekliyoruz saygılar
Teşekkür ederim Ercan inşallah dediğin gibi olur.
Çok güzel olmuş. 
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık İbrahim abi, gravürler çok güzel, pimler de ayrı bir şıklık olmuş.
Teşekkür ederim Mehmet Ali
Ustam ellerine sağlık süper olmuş bıçak ayrı bir güzel gravür ayrı bu arada Rasim ustamında ellerine sağlık,
Teşekkür ederim Yunus Emre,dedim ya Rasim ustanı hakkını ödeyemeyiz gerçekten.
Ustam ellerine sağlık mükemmel

Teşekkürler Rasim ustam,biz sadece bıçak yapmaya çalışıyoruz esas işi yapan sensin tekrar teşekkür ederim ellerin kolların dert görmesim.