Bıçak Sanatı - Forum

İLK KILIF TASARIMIM

Ynt: İLK KILIF TASARIMIM
« Yanıtla #20 : 05 Şubat 2013, 19:52:29 »
Çok güzel olmuş doğrusu, kendinize has bir tarz geliştirecekmişsiniz gibi bir his var içimde, ellerinize sağlık.

ZUHRAT

• 115
  • İYİLİK İYİDİR.
  • Meslek: biyolog
  • Yer: van
« Yanıtla #21 : 05 Şubat 2013, 22:45:51 »
Çok teşekkür ederim sinan ustam.bir kaç çalışmam daha var yayınlayacağım inşallah sefa ustam kendime özgü bir stil eskitme tarzı olur beğendinğin için saol  :)

ZUHRAT

• 115
  • İYİLİK İYİDİR.
  • Meslek: biyolog
  • Yer: van
« Yanıtla #22 : 05 Şubat 2013, 22:47:43 »
ali bey aleyküme selam vandan  :)

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #23 : 05 Şubat 2013, 23:01:47 »
elinize sağlık,  ilk kılıf için güzel bir çalışma yapmışsınız...

bayrak

• 103
  • birol aslan
  • Meslek: inşaat
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2013, 15:56:38 »
sevgili arkadaşım ,ilk yaptığın iş gerçekten güzel olmuş bu senin gerçekten çok yetenekli biri olduğunu gösterir,inanırmısın kendim hobi maksatlı bıçak yaptığım halde onlar için deriden kılıf bulamadım istanbulda,bende ahşaptan içini oyarak iki parçalı kılıf yapıp deniz tutkalı ile yapıştırdım, sonrada ahşabı işleyerek düzgün bir şekle getirdim ,üzerine osmanlı motifleri işledim özel  bir kalemle dolgu ve en sonunda mat vernik uyguladım ayrıca sarı ve bakır çubuklarla motifi daha ilgi çekici yaptım.etrafımdaki, arkadaşlar gördü yaptığım bıçak ve kınlarını herkes istiyo şimdi,aklıma bu işi seri halde üretmekde gelmedi değil ama imkan meselesi,kahvede boş boş oturmaktansa böyle işlerle uğraşmak hobi oluyo hem zaman geçiyo hemde mutlu oluyo insan yaptıkları ile,başarılarının devamını dilerim istanbuldan vana selam ve sevgiler
Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya;
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, Sakarya! ..

erdal bozkurt

• *
  • 1
  • Meslek: muhasebe
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #25 : 14 Şubat 2013, 14:40:18 »
merhaba, güzel bi çalışma olmuş, emeğinize sağlık. bende çakı kılıfları üzerine yoğunlaşıyorum bu aralar, ilgilenen arkadaşlara bu video yararlı olabilir.
http://www.youtube.com/watch?v=SIOGDykXJFQ