evet bugün bayrammmmmm....
budur İbrahim ustam kübik balçak ayrıca güzel duruyor, bayıldım..
Eline koluna saglık ustam , çok güzel olmuş
şekli şemali çok güzel...ellerin dert görmesin...
Bıçak çok güzel görünüyor, elinize sağlık. Bıçak imalinde olduğu kadar fotoğraf çekimi de mükemmel.İyi günler.
Beğenmek ne kelime, bence çok titiz bir çalışma olmuş ( her zaman ki gibi) ellerin kolların dert görmesin.
Ellerinize sağlık İbrahim Bey, seyirlik (tabii bizim için) eserler görmeye devam ediyoruz. Hem ustura hem bu sabit saplı bıçak ince bir ustalık işi. Devamını merakla bekliyoruz.
harika olmus Ibrahim Usta ellerin dert görmesin
Ellerinize sağlık İbrahim bey çok güzel çok şık Çok temiz bir işçilik.
Süper olmuş İbrahim ustam. İşçiliğiniz o kadar güzel ki eserlerinize yorum yazmak sadece tebrik etmekle ilgili oluyor. Ancak benim düşüncem drop pointlerde azda olsa balçak çıkıntısı olmalı. Hem görsel hem de işlevsellik açısından daha iyi olur düşüncesindeyim. Ellerinize sağlık.
+1Süper işçilikSüper kabzaSüper profilSüper fotografEli çok terleyen bir insan olarak bir önlem beni daha huzurlu kılar (eleştri değil kişisel kaygı olarak alın lütfen)
Alıntı yapılan: bora atalay - 21 Aralık 2012, 22:20:53 evet bugün bayrammmmmm....hakkaten bugün bayram, İbrahim usta ellerine sağlık, "arada bu daçıktı" demek, iyiki arada çıkmış hani.....
Ellerine sağlık İbrahim ustam söyleyecek söz bırakmamışsın maşallah
Buda harika ustam ellerine sağlık