açık namlu olan(yada nasıl isimlendirilse) cebe koyarken alırken falan zarar vermez mi yoksa illa bir kılıfla kullanmak gerekir.
siyah olan daha bir hoşuma gitti,her ikiside tek yön taşlama galibazevkle birktirin yada kullanın.
Yillar once fotorafta ilk siradakinin orjinalini almistim ilk ciktiginda (CRKT) cok kaliteli ve pahaliydi ama cok iyi ve kullanisliydi.malesef bir gece Polise kaptirdim ....sonra birtane daha aldim ama ayni kalitede ve fiyatta degildi onudakiramayacagim bir arkadasa hediye gitti .. bir ucuncusunude ben kaybettim. bu cakiyi cok sevdim ama beni sevemedi bir turlu cepte tasimasi elde oynamasinin ayri bir zevki vardi...Gule gule kullanin efendim..
güzel bıçaklar, fiyatları dediğiniz kadar uygun mu acaba?sormamda bir mahsur yoksa?
siyah mavi kabzalı...yalnız bunun namlu açıkta kalmıyor gibi geldi bana...
sanrenmu çakılar çin malı olmasına rağmen oldukça ıyı sıyah mavı kabzalı bende vardı sonra alı kardeşımıze geçtı. mekanızma vs olarak tatmınkar, yanlız ağız tutuş kısa sürelı sureklı kullanımda benı tatmın etmedı. tabı bırçok çakıyı kullandım çelık kalıtelerı çok çok ıyıydı buna göre tatmın olmamış olabılırım. bıleme yaparken bıraz uğraştıracak bu ufaklıklar sızı . özellıkle sıyah kabzelı olan..
bılenmıyecek kadar az kullanılacaksa sorun yok. ama ağzı bırde ıyı ısıl ışlem yapılmış 440c veya toz metalurjık çelıkten olduğunu düşünelim mukummel olurdu..