Alıntı yapılan: deserteagle - 13 Ağustos 2011, 22:54:20Cağaloğlu ya da Tavukpazarı'nda aranan büyüteçler bulunabilir. Cağaloğlu'nda ışıklı büyüteçli masa lambaları da var.Bunlar da benim kullandığım aletler: eylem hocam kalemler cok güzelmış nerden aldınız acaba
Cağaloğlu ya da Tavukpazarı'nda aranan büyüteçler bulunabilir. Cağaloğlu'nda ışıklı büyüteçli masa lambaları da var.Bunlar da benim kullandığım aletler:
Bence adi bir demirden yapma, kesici bir malzeme olduğu için ağız dayanımı çok önemli. Ben civa çeliğinden yapmıştım ve gayet memnunum. Bu arada belirteyim, alete ne kadar bastırırsanız bastırın kesme derinliği aynı kalıyor.
Dikiş kanalı veya deri üzerine standart ölçüde kanal açmak için kullandığım aparatı fotoğrafladım. Malzemenin çapı 10mm dir. yuvalak malzemenin orta ekseninden 3-4 mm lik bir matkapla yarısına kadar delik açılırsa geri kalan işlemler ufal eğelerle olup bitiyor. Delik açmadan da yapılabileceğini biliyorum, bu aleti yaptıktan çok sonra delik açmaksızın bir başka alet daha yapmıştım bir arkadaşa, o da aynı işi görüyor.ustam ortasini delmeden nasil yapacaz dikis kanali cok önemli bir isaret verirsenizcok memnun olurum kilif malzemelerinin vaz gecilmezi