elinize sağlık, sırt işlemesi özellikle hoşuma gitti, ip deliği de çakıyı tam anahtarlığa asılmalık yapmış çok güzel...
Ellerine sağlık çok güzel ve şirin bir çakı olmuş çok beğendim
Çok güzel ellerin dert görmesin. Tam benim istediğim gibi bir çakı olmuş. İnsanın yanında taşıyabileceği ufak ve çok güzel. Osman arkadaşımız bizi kıskandırmaya ve kışkırtmaya kararlı anlaşılan. İnsan bende bir çakı yapayım diyesi geliyor.
Çok güzel ve kullanışlı bir çakı olmuş ellerinize sağlık
Çok sevimli olmus elinize saglik.
Olursa bu kadar güzel olur. Ellerine sağlık Osman çok güzel olmuş çok...
Alıntı yapılan: s_türk - 01 Temmuz 2012, 16:50:42Çok güzel ellerin dert görmesin. Tam benim istediğim gibi bir çakı olmuş. İnsanın yanında taşıyabileceği ufak ve çok güzel. Osman arkadaşımız bizi kıskandırmaya ve kışkırtmaya kararlı anlaşılan. İnsan bende bir çakı yapayım diyesi geliyor. Beğendiğine sevindim. Çakı yapmaya niyetlenirsen profil ve anatomy olarak yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar yorumlarınız beni iyice gaza getirdi. Yeni çalışmalara başladım. Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Osman Güney - 03 Temmuz 2012, 07:30:33Arkadaşlar yorumlarınız beni iyice gaza getirdi. Yeni çalışmalara başladım. Teşekkürler.Çok iyi yapmışın. İlk üç çakıyı görünce çakı konusunda çok iyi bir yere geleceğine inanıyorum.