Çok düzgün başlamış Teşekkür ederim sefa hocam biraz kalın oldu ama
O taşlamayla kalın olmasının önemi pek yok, sadece biraz ağır olur ama bazısı ağır sever Güzel gidiyor Ben de siz kalın olur dediğinizden 2.5 mm malzemeyle yaptım ikinciyi Yarın biter herhalde...
mehmet bey, bence çok kallavi bi şey olacak bu...aman nazar değmesin...
Ellerinize sağlık başlangıç çok iyi olmuş bitişinide merakla bekliyorum...
elinize sağlık bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz maşallah kallavi bir çakı olacak
Alıntı yapılan: Yunus Emre Tok - 06 Haziran 2012, 11:53:03elinize sağlık bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz maşallah kallavi bir çakı olacak Teşekkür ederim bitirmek için propan ocağımı toplamam gerekecek herşey tamam harcı döküldü sadece ufak kaynak işi var toplanacak bakalım hayırlısı
Alıntı yapılan: genç bıçak - 06 Haziran 2012, 15:48:22Alıntı yapılan: Yunus Emre Tok - 06 Haziran 2012, 11:53:03elinize sağlık bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz maşallah kallavi bir çakı olacak Teşekkür ederim bitirmek için propan ocağımı toplamam gerekecek herşey tamam harcı döküldü sadece ufak kaynak işi var toplanacak bakalım hayırlısıpropanı bekleyene kadar kaba taslak bir bitirseydin ustadım
mehmet bey , beklediğimden çok daha kibar duruyor, bu kadar kalın bir malzemeyle çalışınca daha küt bir şey bekliyordum ama , kip olmuş tebrikler , keşke bir de üstten resim olsaymış...
Ellerine sağlık Mehmet Ustam... Kalınlık hala 5.5mm mi? Bu kalınlıkta malzemeye göre oldukça kibar görünüyor. Tek eleştirim haddime düşmese de ip asma halkasının bulunduğu alan daha farklı bir çalışma yapılabilirdi gibime geliyor. O kısım estetikliği bozmuş gibi.