valla kafam karışmaya başladı... diğerleri de bitince ne durumda olurum naparım bilemiyorum....

Teşekür ederim Murat bey,diğerleride yakında biter sanırım

İbrahim abicim çok güzel valla çok beğendim ellerine sağlık Murat abime katılıyorum
Amboyna kökü'ne bayıldım çok güzel desenleri var... bıçaktaki taşlama açılaı süper ben bu kadar temiz çalışamıyorum
Teşekkür ederim Sinan ,bu arada bende senin bıçaklara imrenerek bakıyorum,temizlik hususuna gelince orada biraz sabır gerekiyor herhalde ,yanlış anlama sakın sen sabırsızsın demek istemiyorum,gerçekten insan bir an önce bitsin diye acele edince ufak tefek hataları da görmezden gelebiliyor veya gözden kaçan bir şeyler olabiliyor biraz sabırlı olup detaylara kadar dikkat edersek daha iyi neticeler ortaya çıkıyor ,mesela bu bıçağın kabzası için 6 saat uğraşmışım bitince ancak bu geçen zamanın farkına vardım,çalışırken hiç farkedemedim.Eminim sen çok daha kısa bir sürede çok daha iyilerini yapabilirsin bundan kuşkum yok.
Harika olmuş usta çok beğendim,eline sağlık
Teşekkür ederim
Güzellikler bir bir gelmeye devam ediyor, herşeyiyle mükemmel olmuş.. Ellerin dert görmesin

Teşekkür ederim Sefa usta ,inşallah diğerleride güzel olur da bir mahçubiyet yaşamayız.
Bu şişko da çok güzel olmuş, titizlik ve simetri her bıçağında güzel bir şekilde baskın çıkıyor 
Ahşap konusunda şüphelerim var. %80 ihtimalle Thuya yumrusu, %20 ihtimalle Camphour yumrusu, %0'a yakın Amboyna... Bi de yumru bunlar, kök olma ihtimali çok düşük..
Teşekkür ederim Emre beğenmene sevindim.Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıyorum inşallah başarabiliyorumdur.Ahşap konusunda haklısın valla ben ahşabı satanın yalancısıyım,fakat senin uyarından sonra biraz internette araştırdım seninde dediğin gibi Amboyna yumrusunun yanından bile geçmediğini gördüm,bencede Thuya yumrusu olduğunu düşünüyorum.
oy oy oy buna gerçekten bayıldım...
Teşekürler Bora
Yok artık....

E
D
C
:'(
Teşekkürler Hüseyin söz bir daha EDC bıçak yapmıyacağım

SÜPER...
Teşekkür ederim
Eline saglık digerleride bundan güzel olacak sanırım 
Beğenmene sevindim Mehmet bey ,inşallah diğerleride güzel olur da mahçub olmayız.
Tam sevdiğim tip : Kısa kalın güçlü tıknaz. İnsan tarif eder gibi oldu 
Her yola gelir dedikleri cinsten.
Teşekkür ederim
ibrahım abı bıcaga söyleyecek bı lafım yok cok cok süper olmuş

bır de yapım aşamasını yayınlasanda bızde bu tıtızlıkten bı feyz asak

Teşekkür ederim,bir dahakine inşallah senin dediğin gibi yapım aşamasını da fotoğraflayarak anlatmaya çalışırım.
ustam eline sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim Engin