Bıçak Sanatı - Forum

bıçak satın alırken

Seyit Hüseyin Barbarus

• 181
  • Meslek: eğitimci
  • Yer: istanbul
Ynt: bıçak satın alırken
« Yanıtla #20 : 26 Mayıs 2012, 11:28:46 »
Ama Özgür de çok seviyor  o bıçağı  çünkü onun  yanındayken elinden düşürmüyordu.Bu arada Emin sen suyunu verdiğiniz(miz  demiyorum,Çünkü  ben seyrettim)bıçağın akibeti ne oldu ?

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
« Yanıtla #21 : 26 Mayıs 2012, 12:18:38 »
abilerim muhabbetinizin arasına girmiş gibi olucam ama aklıma takılan bi konu var onu buradan sizlere sormak istiyorum eger izniniz olursa. ben boranın 308 modelini almayı dusunuyorum balıga filan giderken yanımda tasımak için. sizce gunluk kullanım tarzına uygun bır bıcakmı ona vericegeim para buck veya gerber marka bı cakı alsam dahamı uygun olur sizce bi turlu işin içinden cıkamadım sizlere danısmak istedim

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #22 : 26 Mayıs 2012, 12:29:01 »
Bazısı düz bıçak taşımayı daha kullanışlı bulur, bir kısmı çakı ile rahat eder, bu tamamen size kalmış bişeydir. Bahsettiğiniz tüm markalar muhteşem olmasalar da yüzüstü bırakmazlar, elinize oturan, taşıma tarzınıza uygun, bütçenize uygun olduğu sürece bunların hepsi iş görür bence..

Kipmen Sanat web sitesi

erdi sari

• 323
  • erdi sarı
  • Meslek: ogrencı
  • Yer: izmir
« Yanıtla #23 : 26 Mayıs 2012, 13:40:19 »
Bazısı düz bıçak taşımayı daha kullanışlı bulur, bir kısmı çakı ile rahat eder, bu tamamen size kalmış bişeydir. Bahsettiğiniz tüm markalar muhteşem olmasalar da yüzüstü bırakmazlar, elinize oturan, taşıma tarzınıza uygun, bütçenize uygun olduğu sürece bunların hepsi iş görür bence..
cevabınız için tesekkurler. onceden ucuz cın malı cakıları alıp sezon sonunda bir kenara attıgım için bu benim ilk gercek bıcagım olucak oyuzden biraz heyecanlıyım. borayı elıme alıp inceleme firsatı buldum elime oturması cok iyiydi sadece tasıma tarzı olarak biraz supelerım var diger bıcaklarıda inceledikten sonra bı karara varıcagım soylediginiz krıterlere uygun bişey almaya calısacagım tekrardan tesekkürler

mustafa

• 306
  • Meslek: otomotiv montaj
  • Yer: almanya
« Yanıtla #24 : 30 Mayıs 2012, 00:15:35 »
Gercekten önemli bir konu bu ,bu güne kadar gündeme gelmemis olmasi bile su an beni afallatti abiler  :D geldide gözümden kactiysa oda benim ayibim .ben söyle bakiyorum olaya ,kolleksiyonluk bile olsa celiginden emin olmam lazim öyle ya sadece görsellik olsa isimiz  piyasa cin mali dolu begendigini al,belki hic kullanmayacagim ama aldigim bicak harbi olmali özen gösterilmis olmali eger usta isiyse ,stili olmali ustanin hemen farkedilmeli mesela EMRE ustanin bir stili var ve eminim 100 bicak icinden hemen ayird edebilirim ustanin bicagini ,seri üretimde ise fiyat önemli gercekten burada yani almanyada off onlarca marka var bakiyorum ayni markanin 20 euro yada bicagi var 200 euroyada yani kalite arttikca fiyatta artiyor.en son puma marka bir av bicagi gördüm of ki off meshur alman tankinin top namlusundan damaskus üretmis adamlar harika dünyada sadece 1000 tane bu bicak ve tanesi 1000 euro :o alamadim ayri konu ama nadide bir bicak iste .bu konuda yazacak ne cok sey varmis yahu :D tekrar yazarim artik...
Ehli irfan meclisinde eyle kesbi marifet,cahile yar olma nadan olursun akibet.