Çok teşekkürler arkadaşlar güzel sözleriniz için. Biraz abur cubur gibi oldu bunlar aslında, hepsinde yeni şeyler deneyip keyif almaya çalıştım. Son zamanlarda pek yeni fikir gelmediğinden aklıma ben de var olan ama denemediğim tarzları deneyeyim dediydim..
Vedat, arkadaki kedi aslında büyükçe bir kompozisyon, bizim evin duvarına annem boyadı. Bi ara resmini çekeyim, oldukça keyifli bir hikayesi vardır...
Art deco'da tam olarak noktayı koyan bence nesrin'in çalışması oldu, fikrimce bıçaktaki espiriyi oldukça güzel tamamladı deri işi...
Resimlerden görülmüyor ama harika bir de hamonu var bu bıçağın. Asit işlemi yapmak istemedim, bıçak parlaklık istiyordu fikrimce. Ancak belli bir açıdan görünüyor. Kilsiz, kesintili, suda su verildi. .UHB26C muhteşem güzel hamon alıyor, başka bir çelikte bu kadar hoş bulutlar görmedim...
Özgür, maalesef bu parça satıldı, nerdeyse daha profil aşamasında

Aslında bir kamp bıçağı değil de bir fighter işlevselliğinde, ancak kampta da maşet gibisinden iş görebilecek bir bıçak olduğundan böyle isimlendirdim. J. Hossom'un tasarımından çok çıkmamaya gayret ettim açıkçası. Saldırgan ve ileri atılır görüntüsünü bu uzun yalancı ağızı ile pekiştiriyor estetik olarak...