Beyler merhaba, foruma yeni üye oldum ama konuların bazılarını incelediğimde baya güzel bir ortam olduğunu fark ettim. Normalde öyle bıçaklarla filan çok ilgili değilimdir ama kendi kendime uğraşarak bişeyler yapmayı çok severim. Bir Assasins creed hayranı olduğum için son zamanlarda hidden blade yapımına çok sardım

internette araştırm baya ve nasıl yapılacağı konusunda çok güzel bir konu buldum. eğer isteyen olursa linkini mesaj olarak atabilirim. Yani eğer yasak değilse buraya da yazabilirim ama yasak olduğunu farzediyorum

neyse, bunun yapımı için bana OTF bıçak lazım fakat hiçbiryerde bulamıyorum. Sistemin geri kalanı basit ama zor kısmı bıçağı bulmak işte

İnternetten baktım ama sadece yurtdışı sitelerinde satılıyor ve gümrükden geçmez de param yanar diye korkuyorum. Zaten pek istediğim bişey bulamadım çünkü internettekilerin çoğunun bıçak bölümleri 3.5" filan. ama bana en az 5"-6" lik bişey gerek. Sonunda karar verdim ve bu bıçağı kendim yapıcam

ama nasıl işte

internetten bakındım baya ama bulamadım bir türlü adamakıllı OTF yapılışını gösteren. youtube da vardı bitane ama o da sistemini gösteriyordu eksikti yani. Bu arada şunu da belirtiyim bugune kadar hiç bıçak filan yapmadım, ki bu OTF de karışı bi sistem biraz

yani anlatırken biraz basitçe anlatırsanız sevinirim

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..