Ellerinize sağlık. Bir tanesi çakı olacak galiba.
Benim eğeleme rampası neden böyle verimli çalışmıyor..?bu işin puf noktası nedir..?eğenin bağlı olduğu milin gectiği yuvarlak halka kac cm yukseklikte olmalı..?veya bıçağı ne kadar uzağa bağlamalı..?
buda benim çok anlarmış gibi ölçü falan öğrenmeden resimden videodan öğrenerek yaptığım eğeleme rampam inşallah olmuşturgoughun yaptığına göre biraz İRİ oldu herhalde
Yanlis hatirlamiyorsam bende 200 tl ye yaptirmistim ama 1 ayda Ustam dedim sen ne zaman yaparsan yap o sekikde ikna etmistim saolun saglam bir sey yapti.
Ben alt metal profil iskeleti 35tl ye yaptırmıştım krom çubukları 10-15 tl yemi ne aldım tam hatırlamıyorum. Kromlara eğe bağlantıları için kaynak delme falan 20tl de öyle gitse toplamda 60tl ye falan bitti benim düzenek. Sizinki sanırım daha teferruatlı bir düzenek?
Alıntı yapılan: black - 07 Kasım 2014, 21:14:37 Ben alt metal profil iskeleti 35tl ye yaptırmıştım krom çubukları 10-15 tl yemi ne aldım tam hatırlamıyorum. Kromlara eğe bağlantıları için kaynak delme falan 20tl de öyle gitse toplamda 60tl ye falan bitti benim düzenek. Sizinki sanırım daha teferruatlı bir düzenek?Güzel bi alet, iyi günlerde kullanırsınız inşallah..Zemindeki profil ölçüleri ölçüleri nedir ?
Alıntı yapılan: tatenkof - 07 Kasım 2014, 21:02:45Yanlis hatirlamiyorsam bende 200 tl ye yaptirmistim ama 1 ayda Ustam dedim sen ne zaman yaparsan yap o sekikde ikna etmistim saolun saglam bir sey yapti. Ben alt metal profil iskeleti 35tl ye yaptırmıştım krom çubukları 10-15 tl yemi ne aldım tam hatırlamıyorum. Kromlara eğe bağlantıları için kaynak delme falan 20tl de öyle gitse toplamda 60tl ye falan bitti benim düzenek. Sizinki sanırım daha teferruatlı bir düzenek?
Alıntı yapılan: black - 07 Kasım 2014, 21:14:37Alıntı yapılan: tatenkof - 07 Kasım 2014, 21:02:45Yanlis hatirlamiyorsam bende 200 tl ye yaptirmistim ama 1 ayda Ustam dedim sen ne zaman yaparsan yap o sekikde ikna etmistim saolun saglam bir sey yapti. Ben alt metal profil iskeleti 35tl ye yaptırmıştım krom çubukları 10-15 tl yemi ne aldım tam hatırlamıyorum. Kromlara eğe bağlantıları için kaynak delme falan 20tl de öyle gitse toplamda 60tl ye falan bitti benim düzenek. Sizinki sanırım daha teferruatlı bir düzenek? http://www.bicaksanati.com/forum/index.php?topic=5260.msg103052#msg103052 Benimkide burda