Baktım baktım ancak bir hata bulamadım. Yunus Bey, bu işler her şekliyle son derece özen ve sabırla yapılmış, deliklerin kenarları bile pahlı, Profilin dış hatları so derece iyi, eğimler çok güzel işlenmiş, insanın gözüne takılan en ufak bir pürüz bile yok. Taşlama işçilikleri de oldukça düzgün. Bu aşamada tavsiyem, zaten ısıl işlem olmayacağına göre, kabza işine başlamadan önce perdaha başlayınız, tüm hatları keskin bir şekilde ortaya çıkarıp tüm çizgiler boyuna olacak şekilde aşama aşama 600 veya 1000 kuma kadar perdahlayınız. Kabza işleminde perdaha dikkat ederek, bozmamaya çalışarak ilerleyiniz, bu zaten normal bıçakta yapacağınız iş olacak, eliniz alışır. Ancak görebildiğim kadarıyla bu noktadan sonra bile gerçek bıçaklık çeliğe adım atma zamanınız gelmiş diyebilirim.
Tekrar teşekkür ediyorum, çünkü gerçekten "örnek" bir çalışma olmuş yaptığınız. Tüm yeni başlayanlara söylediğimi ilk kez tam anlamıyla uygulayarak "örnek" oldunuz, yani bıçaklık çelik yerine yumuşak imalat çeliği ile başlamak yani...