Bıçak Sanatı - Forum

Forum yararına çekiliş fikri

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
Ynt: Forum yararına çekiliş fikri
« Yanıtla #40 : 23 Şubat 2012, 12:40:42 »
Katkı yapmak için sadece vitrin'e de koyabiliriz aslında ama yine parası olmayana haksızlık olur, senin dediğin güzel bir çözüm, hem desteğini yapmış olursun hem de sana ters gelen hareketi yapmamış olursun  :2up

Kipmen Sanat web sitesi

tian92

« Yanıtla #41 : 23 Şubat 2012, 14:22:22 »
Benim amacım ilk etapta el yapımı bir bıçak sahibi olmak. Sırf katkı yapma fikrini ileride düşünürüm.

Elimden gelseydi bıçak yapıp forum adına açık artırmaya koyar bir katkı yapmayı düşünürdüm. Farkındaysanız foruma katkı sağlamaya karşı bir mesaj yazmadım. Yaptığınız yorumlar buna karşı olmuşum izlenimi verdiriyor. Verin hesap numarası yatırayım 10-20 TL mesele bu mu yani? Beni bununlamı sınayacaksınız?
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2012, 14:25:21 Gönderen: tian92 »

emin albayrak

• 3909
  • Meslek: grafik tasarımcı - 1979
  • Yer: istanbul / üsküdar
« Yanıtla #42 : 23 Şubat 2012, 14:35:27 »
Benim amacım ilk etapta el yapımı bir bıçak sahibi olmak. Sırf katkı yapma fikrini ileride düşünürüm.

Elimden gelseydi bıçak yapıp forum adına açık artırmaya koyar bir katkı yapmayı düşünürdüm. Farkındaysanız foruma katkı sağlamaya karşı bir mesaj yazmadım. Yaptığınız yorumlar buna karşı olmuşum izlenimi verdiriyor. Verin hesap numarası yatırayım 10-20 TL mesele bu mu yani? Beni bununlamı sınayacaksınız?

aman sakın yanlış anlamayın, ben sizin hassasiyetlerinize saygı duyuyorum ve hatta paylaşıyorum. sizi denemek gibi bir gaye asla olamaz. birbirimizin iyi niyetinden ve samimiyetinden nasıl şüphe duyabiliriz? ben bu aktivitedeki iki amaçtan (foruma katkı sağlamak ve el yapımı bıçak sahibi olmak) en azından birisini gerçekleştirmiş oluruz diye bunları söylemiştim... yanlış anlaşılma olmasın lütfen...
testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar...

www.instagram.com/mim_emin/

tian92

« Yanıtla #43 : 23 Şubat 2012, 14:51:52 »

aman sakın yanlış anlamayın, ben sizin hassasiyetlerinize saygı duyuyorum ve hatta paylaşıyorum. sizi denemek gibi bir gaye asla olamaz. birbirimizin iyi niyetinden ve samimiyetinden nasıl şüphe duyabiliriz? ben bu aktivitedeki iki amaçtan (foruma katkı sağlamak ve el yapımı bıçak sahibi olmak) en azından birisini gerçekleştirmiş oluruz diye bunları söylemiştim... yanlış anlaşılma olmasın lütfen...

Ok. Kusura bakmayın. Forumda yeni olunca kişileri tanımak zor oluyor. Bazı forumlarda üsluplar farklı olabiliyor.

Çekilişe benide yazın ama listede adım geçmesin.  :)

« Yanıtla #44 : 23 Şubat 2012, 19:31:44 »

Sizin alıngan bir yapınız mı var? Kimsenin size karşı bir tavrı veya yaklaşımı yok, nasıl olsun ki daha sizi tanımıyoruz bile. Sizi kimsenin sınadığı da yok, ne diye sınayacağız. Mesele kimsenin 15-20 TL si değil, 15-20 TL niz sizde kalsın. Bizim forum olarak beklentimiz veya davranış tarzımızın içerisinde "şunu veririm, şunu da karşılık olarak alırım" mantığı yok ve bu güne kadar da hiç olmadı. Bu nedenle vereceğimiz katkıyı eğer gerekiyorsa "hemen" veriyoruz ve karşılığında da hiç bir talebimiz olmuyor. Bu güne kadar böyle geldik ve bundan ötürü bir hoşnutsuzluğumuz yoktur.

salolcay

• 145
  • Meslek: tekniker
  • Yer: kocaeli
« Yanıtla #45 : 23 Şubat 2012, 22:54:00 »
 Bizim forum olarak beklentimiz veya davranış tarzımızın içerisinde "şunu veririm, şunu da karşılık olarak alırım" mantığı yok ve bu güne kadar da hiç olmadı. Bu nedenle vereceğimiz katkıyı eğer gerekiyorsa "hemen" veriyoruz ve karşılığında da hiç bir talebimiz olmuyor.
Ortam gerilmişken,birileri kırılmışken bir şeyler söylemek adetim değil ama,Sefa ustamın cümlelerinin altına adımı yazmak istedim.Lütfen kimse alınmasın.
Salih Olcay ERGÜN

tian92

« Yanıtla #46 : 24 Şubat 2012, 19:24:41 »

Ok. Kusura bakmayın. Forumda yeni olunca kişileri tanımak zor oluyor. Bazı forumlarda üsluplar farklı olabiliyor.

Çekilişe benide yazın ama listede adım geçmesin.  :)

Bu sözler üzerine tekrar son mesajımı paylaşıyorum. Özür dilediğimi hatırlamanız için  :)

ozgurozdemir

• *
  • 1
  • Meslek: elektrik teknisyeni
  • Yer: İst. sancaktepe-1978 0RH+
« Yanıtla #47 : 02 Mart 2012, 21:55:33 »
üzerinden bayağı bir zaman geçmiş dışarda olduğumdan takip edememiştim .
sonuç olarak bu forum hepimizin paylaşım platformu olduğundan ve bu forumun yaşaması için gerekn bir miktar maddiyat olduğundan bu bir gereksinimdir.

emre ustadımız sağ olsun katkı yapan arkadaşlara ödül olarak bir bıcak yapma gayretinde bulunmuş olup bu bıcakta formun yararına yardım yapan arkadaşlar arasında yapılan çekiliş ile bir kişinin nasibi olacaktır.
ve bizde şanslı kişiye iyi günlerde kullanmasıni diliyeceğiz. ve formumuzun gereksinimini karşılamış olacagız.
bunu bir piyango gibi değilde arkadaşlar arasında yapılan bir çekiliş olarak düşünmek ve toplanan paranın hepimizin yararına kulanıldığını bilmekte yarar vardır. fıkkı acıdan herhangi bir sorun yoktur.

saygılarımla.

GÖLGEDE YÜRÜYENİN GÖLGESİ OLMAZ

tian92

« Yanıtla #48 : 02 Mart 2012, 23:37:48 »
üzerinden bayağı bir zaman geçmiş dışarda olduğumdan takip edememiştim .
sonuç olarak bu forum hepimizin paylaşım platformu olduğundan ve bu forumun yaşaması için gerekn bir miktar maddiyat olduğundan bu bir gereksinimdir.

emre ustadımız sağ olsun katkı yapan arkadaşlara ödül olarak bir bıcak yapma gayretinde bulunmuş olup bu bıcakta formun yararına yardım yapan arkadaşlar arasında yapılan çekiliş ile bir kişinin nasibi olacaktır.
ve bizde şanslı kişiye iyi günlerde kullanmasıni diliyeceğiz. ve formumuzun gereksinimini karşılamış olacagız.
bunu bir piyango gibi değilde arkadaşlar arasında yapılan bir çekiliş olarak düşünmek ve toplanan paranın hepimizin yararına kulanıldığını bilmekte yarar vardır. fıkkı acıdan herhangi bir sorun yoktur.

saygılarımla.

Bu durumda aslında kazanan ve kaybeden yok. Ortada bir hediye ve foruma katkı mantığı var. Konuyu şimdi daha iyi anladım. Ben bıçağın çekilişle hediye edildiğini anlayamadım. Bıçak çekilişle satılıyor. Çekilişte fazla para toplanıp aynı zamanda foruma destek amacı olduğunu anlamışım. Bu durumda bahsettiğim şekilde bir sıkıntı yok.

ali rıza

• 1066
  • geçtiğimiz yüzyılın insanı - 1983
  • Meslek: Eczacı Kalfası
  • Yer: SAKARYA
« Yanıtla #49 : 03 Mart 2012, 12:46:58 »
emre abi vallaha bıçağı gördüm ilk aklıma daha fazla katılım daha fazla şans geldi mümkün mü böyle birşey :)
İki Kişilikliyim İkiside Canavar

emrekipmen

• 6065
    • Seçme Bıçaklar Albümüm
  • Yer: Bodrum
« Yanıtla #50 : 04 Mart 2012, 00:49:14 »
 :o Fıkıh tartışmasına dönüşeceğini hiç düşünmemiştim bunun....

Ali, ilk benim de aklıma gelmişti, ancak bakalım katılıma göre karar verelim derim, eğer çok katılım olursa herkese eşit şans tanımak daha makul geliyor, açık arttırmadaki terslik bunda da olmasın...

Bu arada soğuk havalar yatırdı beni, ateşlli yatıyorum, ancak ısıl işlemi vs. herşey bitti, sadece temizlik ve kabza işi var. Bir de kılıf meselesi tabii...

Kipmen Sanat web sitesi

« Yanıtla #51 : 04 Mart 2012, 01:24:30 »
Geçmiş olsun... Havalar dengesiz gerçekten de güneyde.

nebil özköksal

• 79
  • Meslek: emekli
  • Yer: izmir
« Yanıtla #52 : 04 Mart 2012, 01:56:15 »
Aman Emre kendine ii bak daha çok lazımsın sen bize,kendini düşünmüyosan çırakları düşün daha öğrenecek çok şey var.Geçmiş olsun saygılar...

Hüseyin Tekinay

• 244
    • manassilah dekor gravür
  • Meslek: öğretmen
  • Yer: bodrum
« Yanıtla #53 : 04 Mart 2012, 13:12:58 »

Ali, ilk benim de aklıma gelmişti, ancak bakalım katılıma göre karar verelim derim, eğer çok katılım olursa herkese eşit şans tanımak daha makul geliyor, açık arttırmadaki terslik bunda da olmasın...

Bu arada soğuk havalar yatırdı beni, ateşlli yatıyorum, ancak ısıl işlemi vs. herşey bitti, sadece temizlik ve kabza işi var. Bir de kılıf meselesi tabii...

Geçmiş olsun, çorba getireyim içersin? (Son kısım Yılmaz Erdoğan "Vizontele" üslubunda tonlanacak) Benim  çocukların ikisi de hasta, yorgan döşek yatıyorlar. Ne oldu bu Bodrum' un havasına anlamadım ki...
Meyleyleme ol yare ki ağyar eli değmiş
Efsürde olan gülde letafet mi bulunur

bora atalay

• 1515
  • bora atalay 1969 5366888999
  • Meslek: esnaf
  • Yer: samsun
« Yanıtla #54 : 04 Mart 2012, 13:22:47 »

geçmiş olsun emre bey

Hakan ÖZDEMİR

• 95
  • Meslek: Elektronik Teknikeri
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #55 : 10 Mart 2012, 10:18:30 »
number one bir fikir :D