Bıçak Sanatı - Forum

Yeni Öğrencim

tarpoon

• 4739
Ynt: Yeni Öğrencim
« Yanıtla #40 : 23 Ocak 2012, 20:56:31 »
ikinizde çok şanslısınız :)
“ İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarına ikna etmekten daha kolaydır ”    :)

Teoman.

• 565
  • Meslek: elektrik
  • Yer: üsküdar
« Yanıtla #41 : 23 Ocak 2012, 23:55:18 »
 çok faydalı bi vidyo oldu. normalisazyon olayı çok iyi anlaşılmış ve anlatılmış. artık vay ben anlamadım vay ben bilmiyodum, efendim bu iş çok karmaşıkmış diyen çıkmaz sanırım. metalurjinin temel konularıyla ilgili Nesrin ustanın  "sözlü"leri dizi şeklinde devam ederse çok faydalı olacak 8)

bide ustalar birşey diycem. ben bu demir çelik işleriyle ilgili bildiklerimin yüzde doksanını yazılı kaynaklardan öğrendim (internetten-forumdan yani). ben 1095e  bindoksanbeş diyorum. Nesrin usta ondoksanbeş dedi.

kimbilir daha neleri yanlış söylüyorum. rica etsem arada bir ustalar -akıllarına geldikçe- bu eşyaların okunuşlarını da yazabilirler mi?

teşekkürler...

« Yanıtla #42 : 24 Ocak 2012, 01:00:39 »
Teoman, bindoksanbeş te doğru, ondoksanbeş te takma kafana  ^-^

truus

« Yanıtla #43 : 24 Ocak 2012, 01:22:58 »
Süper  :2up :2up

Sen bir de bana sor bu süperlik nasıl oluyormuş.....sözlüler sınavlar gidiyor vallahi. Soruyorum ben de bazen oluyor mu diye ve şimdilik oluyor diyor, EMRE Usta ama hayırlısı bakalım....

:'( :'( :'(
« Son Düzenleme: 24 Ocak 2012, 01:25:53 Gönderen: truus »

« Yanıtla #44 : 24 Ocak 2012, 01:28:36 »
Durumu gözümde canlandırabiliyorum  :( daha dur bunlar iyi zamanların, zımparaya başlamadın daha  :)) :))